Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel Vitesse-thuis en meer met SV Ajax en Poules.com!

Het is inmiddels vaste prik geworden: voorspellen met SV Ajax en Poules.com. Ook dit seizoen kun je weer toffe prijzen winnen met jouw voorspellende gaven. Deze keer vragen we je om in je glazen bol te kijken voor het thuisduel met Vitesse.

26 september 2020 - 14:59
Poulesajavit800
De laatste editie van Ajax - Vitesse eindigde in 4-2. © Pro Shots

Net als vorig seizoen bieden SV Ajax en Poules jou weer de kans om toffe prijzen binnen te slepen. Daar moet je natuurlijk wel eerst wat voor doen, namelijk je voorspelling loslaten op de wedstrijden die Ajax speelt en de spelers die het net vinden. Dit keer is het tijd om in je glazen bol te kijken voor het thuisduel met Vitesse!

Per wedstrijd van Ajax kun je vooraf de uitslag voorspellen. Als je die goed hebt voorspeld, verdien je 15 punten. Als je alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je bijvoorbeeld 8 punten. Je kunt ook nog een doelpuntenmaker aan Ajaxzijde kiezen. Scoort Ajax zaterdagavond wederom overtuigend een driepunter, of weet Vitesse meer weerstand te bieden dan RKC? De keuze is aan jou!

Niet alleen over de wedstrijden van onze club is het mogelijk je hersenen te kraken, want de hele komende speelronde kun je als voetbalkenner proberen te voorspellen. Wat doet PSV bijvoorbeeld op de kunstsprieten van Heracles. En weet ADO een resultaat te behalen in De Kuip?

De poule is alleen voor de volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het op tegen een hoop andere Ajacieden. Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen. Zo ligt er voor de maandwinnaar een sporttas klaar, terwijl de winnaar van het algemeen klassement een gesigneerd Ajaxshirt ontvangt.  

Androidgebruikers die mee willen doen met onze SV Ajax poule, moeten eerst even onze app downloaden, om vervolgens in het menu naar Poules te gaan. Leden die zijn gewend om onze iOS-app te gebruiken, moeten we helaas voortaan doorverwijzen naar de website van Poules. We mogen van Apple niet meer voorspellen via de app, omdat dit wordt gezien als ‘gokken’. Zowel vaste als nieuwe spelers moeten zich aanmelden, dat kan op basis van je lidnummer.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >