Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win meet & greet met Ajax Jonge Schare-ambassadeur Brobbey!

Ben je lid van Ajax Jonge Schare? Dan moet je nu goed opletten, want we hebben een geweldige prijsvraag voor je. Vier leden maken kans op een meet & greet met superspits Brian Brobbey!

27 maart 2024 - 14:35
Brobbey 1200 (1)
Weet jij al wat je aan Brobbey gaat vragen? © AFC Ajax

Brobbey is dit seizoen onze ambassadeur van Ajax Jonge Schare. En hij maakt het meer dan waar. Hij is een van de weinige spelers bij Ajax die wekelijks goed presteert. Ook is hij in beeld bij het Nederlands elftal. En nu ook bij jou, want hij ontmoet graag vier leden van Ajax Jonge Schare.

Je leest het goed: liefst vier winnaars kunnen de jonge Ajaxspits alles vragen. Daarvoor moeten zij deze prijsvraag wel eerst winnen! De winnaars nodigen we uit op De Toekomst of in de Johan Cruijff Arena, waar Brobbey op jullie wacht. Lekker met hem over Ajax en andere dingen babbelen. Cool!

Dit alles staat donderdag 2 mei rond de klok van 13.00 uur op het programma. Weet jij al wat je van Brobbey wil weten? Of welk shirt je aantrekt als je een selfie met hem neemt? We gaan vast iets leuks ondernemen met de spits. We weten nog niet precies wat, maar reken maar dat dat goedkomt.

Wel durven we alvast te beloven dat het een toffe ervaring wordt, zoals dat eerder ook met Kenneth Taylor het geval was. Check hier de video van die ontmoeting maar.

Wat moet je doen om te winnen?
Om kans te maken op deze toffe prijs, laat je in onderstaand formulier weten waarom jij deze ervaring moet winnen. Wees origineel! Je kunt meedoen tot en met woensdag 17 april. We nemen een dag later contact op met de winnaars.

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu voor 14 euro.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >