Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!

Lekker voetballen bij de Ajax Kids Tour!

AKT3 Cropped 1024X518

Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxsupportertjes bij je eigen club of op Sportpark De Toekomst? Dat is de Ajax Kids Tour. In 2,5 uur doen kinderen van 6 tot en met 11 jaar onder begeleiding van professionele trainers een heleboel voetbalspelletjes. Als lid van de Ajax Kids Club kun jij daarbij zijn!

Wat is de Ajax Kids Tour?

Leden van de Ajax Kids Club (6 tot en met 11 jaar) mogen gratis meedoen aan de Kids Tour. Het staat er echt: gratis! Als je een beetje een idee wil krijgen van wat je allemaal kunt doen bij een Ajax Kids Tour, moet je even het filmpje hieronder kijken. Deelnemers, trainers en zelfs Ajaxspelers laten je zien wat voor een tof evenement de Kids Tour is.

Locaties Ajax Kids Tours

Yes, we mogen weer! We hadden beloofd om op zoek te gaan naar nieuwe data voor de afgelaste Ajax Kids Tours en die hebben we gevonden. We komen in de zomervakantie langs bij SDW in Amsterdam en DVC '26 in Didam. Inschrijving start op maandag 26 juli om 14.00 uur, dan verschijnen hieronder de inschrijflinks.  

Ajax Kids Tour bij SDW op vrijdag 20 augustus

Ajax Kids Tour bij DVC '26 op woensdag 25 augustus

Heb je nog vragen? Mail dan naar kidsclub@svajax.nl.

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >