Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!

Lekker voetballen bij de Ajax Kids Tour!

AKT3 Cropped 1024X518

Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxsupportertjes bij je eigen club of op Sportpark De Toekomst? Dat is de Ajax Kids Tour. In 2,5 uur doen kinderen van 6 tot en met 11 jaar onder begeleiding van professionele trainers een heleboel voetbalspelletjes. Als lid van de Ajax Kids Club kun jij daarbij zijn!

Wat is de Ajax Kids Tour?

Leden van de Ajax Kids Club (6 tot en met 11 jaar) mogen gratis meedoen aan de Kids Tour. Het staat er echt: gratis! Als je een beetje een idee wil krijgen van wat je allemaal kunt doen bij een Ajax Kids Tour, moet je even het filmpje hieronder kijken. Deelnemers, trainers en zelfs Ajaxspelers laten je zien wat voor een tof evenement de Kids Tour is.

Locaties Ajax Kids Tours

In de herfstvakantie zouden we op bezoek bij maar liefst zes clubs door heel Nederland! Helaas moeten we op zoek naar nieuwe data, vanwege aangescherpte coronamaatregelen.

Je leest het goed, we gaan op zoek naar nieuwe data, al weten we nu echt nog niet wanneer we alsnog langskomen bij Forza Almere, Odin ’59 in Heemskerk, Cluzona in Wouw, DVC ’26 in Didam, O.S.S. ’20 in Oss en CSW in Wilnis.

Heb jij je ingeschreven voor één van de Ajax Kids Tours hierboven? Weet dan dat je voorrang krijgt bij inschrijving als er nog dit seizoen een nieuwe datum wordt gevonden. Deze voorrang vervalt als de maatregelen onverhoopt langer duren en we jouw Ajax Kids Tour moeten doorschuiven naar volgend seizoen.

De betrokken clubs en de deelnemertjes zijn inmiddels geïnformeerd en we blijven in contact. Hou ook vooral ajaxkidstour.nl in de gaten voor informatie.

Voor nu, blijf veilig, houd afstand en hopelijk tot snel!

Heb je nog vragen? Mail dan naar kidsclub@svajax.nl.

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >