Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!

Lekker voetballen bij de Ajax Kids Tour!

AKT3 Cropped 1024X518

Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxsupportertjes bij je eigen club of op sportpark De Toekomst? Dat is de Ajax Kids Tour. In 2,5 uur doen kinderen van 6 tot en met 11 jaar onder begeleiding van professionele trainers een heleboel voetbalspelletjes. Als lid van de Ajax Kids Club kun jij daarbij zijn!

Wat is de Ajax Kids Tour?

Leden van de Ajax Kids Club (6 tot en met 11 jaar) mogen gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour. Het staat er echt: gratis! Als je een beetje een idee wil krijgen van wat je allemaal kunt doen bij een Ajax Kids Tour, moet je even het filmpje hieronder kijken. Deelnemers, trainers en zelfs Ajaxspelers laten je zien wat voor een tof evenement de Ajax Kids Tour is.

Locaties Ajax Kids Tours

De Ajax Kids Tour komt in de herfstvakantie langs bij Robur et Velocitas, BFC Bussum en VV Unicum. De inschrijvingen zijn inmiddels geopend. 

Ajax Kids Tour bij Robur et Velocitas op woensdag 18 oktober

Ajax Kids Tour bij BFC Bussum op dinsdag 24 oktober

Ajax Kids Tour bij VV Unicum op woensdag 25 oktober

Geef je voetbalclub op!

De Ajax Kids Tour gaat heel het land door! Als lid van de Ajax Kids Club (6 t/m 11 jaar) kun je jouw voetbalclub opgeven. Wil je kans maken op een bezoekje van de Ajax Kids Tour bij jouw vereniging? Vul dan onderstaand formulier in! Zorg wel even dat de club weet van de aanmelding. 

Het formulier wordt geladen…

Heb je nog vragen? Mail dan naar kidsclub@svajax.nl.

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >