Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!

Lekker voetballen bij de Ajax Kids Tour!

AKT3 Cropped 1024X518

Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxsupportertjes bij je eigen club of op Sportpark De Toekomst? Dat is de Ajax Kids Tour, powered by ABN-Amro. In 2,5 uur doen kinderen van 6 tot en met 11 jaar onder begeleiding van professionele trainers een heleboel voetbalspelletjes. Als lid van de Ajax Kids Club kun jij daarbij zijn!

Wat is de Ajax Kids Tour?

Leden van de Ajax Kids Club (6 tot en met 11 jaar) mogen gratis meedoen aan de Kids Tour. Het staat er echt: gratis! Als je een beetje een idee wil krijgen van wat je allemaal kunt doen bij een Ajax Kids Tour, moet je even het filmpje hieronder kijken. Deelnemers, trainers en zelfs Ajaxspelers laten je zien wat voor een tof evenement de Kids Tour is.

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door ABN-Amro, die dit seizoen al dertig jaar trotse partner van Ajax is. De Supportersvereniging Ajax is daar enorm blij mee. En daarom gaan we samen toffe dingen doen!

Locaties Ajax Kids Tours

De Ajax Kids Tour komt in de meivakantie langs bij VV De Zouaven, SC Bemmel, De Toekomst en SC Genemuiden. Op donderdag 18 mei organiseren we een Ajax Kids Tour in het Olympisch Stadion. Alle Kids Tours zijn inmiddels volgeboekt of de inschrijfdatum is verlopen.

Heb je nog vragen? Mail dan naar kidsclub@svajax.nl.

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >