Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!

Met de bus naar Ajax

Busreizennieuw

Supportersvereniging Ajax organiseert busreizen naar nationale uitwedstrijden en waar mogelijk ook naar Europese uitduels. De organisatie is onder voorbehoud van genoeg animo. Wanneer een bus niet gaat rijden, ontvangt iedereen die zich heeft aangemeld bericht.

Uitwedstrijden nationaal

Al sinds het seizoen 2009/2010 verzorgt SV Ajax het servicevervoer naar uitwedstrijden. Waar dit in het verleden door de stichting Axios werd gedaan, hebben wij dit overgenomen. Supporters wordt op deze manier nog altijd de mogelijkheid geboden om, naast de gebruikelijke opstapplaats bij de Johan Cruijff Arena, op andere locaties in het land op te stappen, om per (verplichte) busreis de uitwedstrijden te bezoeken. Uitzonderingen hierop zijn de wedstrijden die niet mogen worden bezocht of de wedstrijden waarbij een verplichte treincombi geldt.

De bussen gaan definitief rijden vanaf 35 deelnemers.

Opstapplaatsen zijn:

  • Den Bosch

  • Almere

  • Leiden

  • Amsterdam Middenweg

  • Amsterdam Sloterdijk

Voor alle supporters geldt dat ze in het bezit moeten zijn van een geldige uitkaart en een toegangsbewijs voor de wedstrijd. Wanneer een kaart wordt overgenomen van een medesupporter, dient ook zijn relatienummer te worden ingevuld. Wanneer de gegevens niet correct zijn, wordt de toegang tot de bus en het stadion geweigerd.

Inschrijven kan op deze pagina vanaf het moment dat de NL'ers een kaart kunnen kopen voor de desbetreffende wedstrijd.

Combi's en vrij vervoer

Bij verplichte buscombi’s is de prijs van het busvervoer inbegrepen bij het wedstrijdkaartje. Anders betaal je vijftien euro per retour. Leden van SV Ajax betalen een tientje. Je betaalt direct bij het boeken van je stoeltje.

Uitwedstrijden internationaal

Indien mogelijk, voorzien we ook in het vervoer naar internationale uitwedstrijden. Dit wordt per wedstrijd bekeken en hangt onder andere af van de afstand en de animo.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >