Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!

De Ajax Life Podcast

Ajax Life Podcast Logo Website

De Ajax Life Podcast is er wekelijks, meestal op vrijdag, door supporters en voor supporters. Tip: luisteren, gewoon doen!

Onze laatste podcast

Ajax Life Podcast #155 - Superfit richting seizoenstart
Francesco Farioli en zijn staf zitten er kort op bij Ajax. We bespreken het trainingskamp op de Wageningse Berg. Wat zijn we wijzer geworden van het oefenduel met Al-Wasl? Ook lichten we een vergeten Ajacied uit. Lekker luisteren, gewoon doen!

Over de podcast

We zijn niet de eerste podcast over Ajax, zeker niet, maar we denken iets te kunnen toevoegen als het gaat om deze nieuwerwetse vorm van radio maken. Lekker ouwehoeren over voetbal, want dat blijft toch een van de betere dingen in het leven.

Er valt altijd onwijs veel te bespreken over onze club. Het is haast niet bij te houden. En als je onderwerp A denkt te hebben behandeld, valt er altijd een opmerking extra te plaatsen. En nog één. Plus nog eentje! Nou, daar zijn wij altijd voor in. 

Kom natuurlijk vooral door met recensies, complimenten en kritiek. Want, zoals gezegd: deze podcast is er eentje van, voor en door supporters.

Tien jaar derde ster

Op 15 mei 2021 was het alweer tien jaar geleden dat de derde ster op het shirt kwam te schitteren. Zo’n jubileum mochten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Daarom maakten we een speciale Ajax Life Podcastserie over een van de meest memorabele momenten uit de clubhistorie. 

Check hier alle afleveringen uit de serie:

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >