Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!

Een lidmaatschap van SV Ajax cadeau doen?

Cadeau Header

Wil jij iemand een lidmaatschap van Supportersvereniging Ajax cadeau doen? Dat kan! Vanaf 30 euro maak je een Ajacied lid én ontvang je een cadeau om erbij te geven!

Bestel nu >

Algemene info

We hebben cadeaulidmaatschappen voor alle doelgroepen. De jongste Ajaxsupportertjes van 0 t/m 11 jaar komen terecht in de Ajax Kids Club. Tieners van 12 t/m 17 jaar vallen onder Ajax Jonge Schare, terwijl volwassen Ajacieden onderdeel zijn van Ajax Life.

Voor een cadeaulidmaatschap van de Ajax Kids Club betaal je 30 euro. Voor Ajax Jonge Schare en Ajax Life is dit 40 euro. Deze bedragen liggen wat hoger dan reguliere lidmaatschappen. Dit heeft alles te maken met het presentje wat de ontvanger erbij krijgt. 

Je maakt een Ajacied namelijk niet alleen lid, maar krijgt er – afhankelijk van de leeftijd – ook een Luckyknuffel, poster van de Johan Cruijff Arena of De Meer bij om cadeau te geven.

De cadeaus

Bij het cadeaulidmaatschap van de Ajax Kids Club zit een Luckyknuffel inbegrepen. Deze toffe lynx is 25 cm groot en heeft een waarde van 25,45 euro, inclusief verzendkosten.

AJAX LUCKY PLUCHE 03

Leden van Ajax Jonge Schare of Ajax Life kunnen kiezen uit een poster van de Johan Cruijff Arena of De Meer. De stadionposters van Wijck hebben een formaat van 30 x 40 cm en een waarde van 29,90 euro, inclusief verzendkosten. 

Poster

Hoe werkt het?

Je meldt jezelf hieronder aan als gever van het cadeau. Nadat je hebt betaald, ontvang je per mail een code waarmee de ontvanger zelf een lidmaatschap kan afsluiten.

Ook ontvang je een tweede code om het gewenste cadeau online te bestellen. Het presentje wordt dan bij jou bezorgd (om ‘m bijvoorbeeld zelf in te pakken) of verzonden naar een ieder ander gewenst adres in Nederland.

Meer informatie? Klik dan hier.