Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Lvballenjongen

Actie op het veld

Als Jonge Schare-lid kun maak je kans om een wedstrijd van heel dichtbij mee te maken. Als ballenjongen direct langs het veld, of als vaandeldrager zelfs op het veld.

Lvkaarten

Laatste Kaarten Actie

Omdat het leven als tiener al duur genoeg is, kun je tegen fikse kortingen kaartjes kopen voor Ajaxwedstrijden. De Laatste Kaarten Actie is exclusief voor Jonge Schare-leden.

Lvmagazine

Het magazine Ajax Life

Blijf op de hoogte van het eerste elftal en van de ontwikkelingen op supportersgebied. Het magazine Ajax Life, boordevol leuks, ontvang je 10x per seizoen.

LVCCAJS

Jonge Schare Clubcard

Met je eigen Jonge Schare Clubcard kun je kaarten voor Ajaxwedstrijden kopen. Je krijgt zelfs voorrang bij de kaartverkoop! Zo ben je er altijd snel bij.

Lvrondleiding

Rondleiding met korting

Wil je weten hoe de Ajaxkleedkamer er van binnen uitziet? Als lid van Ajax Jonge Schare krijg je 50 procent korting op de stadiontour in de Johan Cruijff Arena (maximaal vier kaarten per clubcard).

Lvsvajax

Wat doet SV Ajax?

Wil jij weten wat de Supportersvereniging Ajax voor haar leden en de overige Ajaxsupporters doet? Check dan ons jaaroverzicht in videovorm.

Timberajsvoordeel

Ontmoet de ambassadeur

Dit seizoen is Jurriën Timber ambassadeur van Ajax Jonge Schare. Als lid van de Jonge Schare maak jij kans op een Meet & Greet met het talent!

Lvevenementen

Exclusieve evenementen

Als Jonge Schare-lid kun je meedoen aan toffe evenementen. Zo kun je tijdens ons voetbaltoernooi zelf voetballen in de Arena, of meedoen aan het Fifa-toernooi.

Lvprijzen

Kans op gave prijzen

Houd jij onze site en social media in de gaten? Als lid van Jonge Schare maak je kans op gave prijzen. Wat dacht je van een gesigneerd shirt of een Meet & Greet?

Lvfanshop

Goedkopere fanartikelen

Ajaxkleding is tof, dus om je tegemoet te komen krijg je als Ajax Jonge Schare-lid 10 procent korting op alle artikelen in de Ajax Fanshop of online.

Voetbalfabriek1250

Korting bij De Voetbalfabriek

Alle leden van SV Ajax krijgen 25 procent korting bij De Voetbalfabriek, waar jong en oud kan zich helemaal kan uitleven. Voetbalplezier gegarandeerd!

VEELGESTELDE VRAGEN

Normaal gesproken is het kopen van wedstrijdkaartjes na een paar dagen mogelijk. Na goedkeuring van je aanmelding, dat is op het moment dat jij van ons een uitgebreide welkomstmail met meer informatie hebt ontvangen, duurt het doorgaans twee werkdagen voordat je kunt inloggen in Mijn Ajax

Als er al iemand in jouw gezin lid is en Ajax Life ontvangt op hetzelfde adres, dan betaal je tot het einde van het seizoen 17,50 euro. Je ontvangt dan geen magazine. Er wordt automatisch gecontroleerd of je in aanmerking komt voor een gezinslidmaatschap. Het gezinslidmaatschap geldt alleen voor leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare, niet voor leden van Ajax Kids Club.

Het aanvragen van de clubcard duurt gemiddeld 3 à 4 weken (je aanvraag moet namelijk ook nog even langs de KNVB). Zodra jij van ons een uitgebreide welkomstmail heb gehad, duurt het circa 2 tot 3 werkdagen voordat je kunt inloggen in Mijn Ajax. Hier vind je jouw gegevens terug, inclusief barcode en kun je kaartjes voor Ajaxwedstrijden kopen.

Je kunt dan het beste contact opnemen met Supportersvereniging Ajax: telefoonnummer 088  183 1900, optie 3. De kosten zijn 0,35 eurocent per gesprek, plus de eventuele kosten voor het gebruik van mobiele telefoon. Of mail naar lidmaatschap@svajax.nl.

Zodra je aanmelding is verwerkt en je van ons een uitgebreide welkomstmail hebt ontvangen, worden binnen 2 tot 3 weken het welkomstcadeau en je clubcard verstuurd.

Ben je bijna jarig en word je achttien jaar, dan maak je in de zomer de overstap van Ajax Jonge Schare naar Ajax Life. Je betaalt dan 28,00 euro per jaar en profiteert van dezelfde voordelen als bij de Ajax Jonge Schare, met uitzondering van de Laatste Kaartenactie.

Via Mijn Ajax kun je zelf altijd de status van je (seizoen)clubcard bekijken, je seizoenkaart(en) verlengen, je gegevens aanpassen en wedstrijdkaarten kopen.

Je lidmaatschap kun je opzeggen via dit opzegformulier. Je dient voor 1 mei van enig jaar op te zeggen.

Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij je tijdig hebt opgezegd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni. Let op: de automatische incasso vindt namens de Supportersvereniging Ajax in mei/juni plaats onder de naam SV Ajax, uitgevoerd door Buckaroo Stichting Derdengelden. Enkele dagen voor de incasso plaatsvindt, ontvang je hiervan bericht in je online betaalomgeving.

Als je in het buitenland woont, kun je ook lid worden van de Supportersvereniging Ajax. Kijk hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Bij het afsluiten van het lidmaatschap ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. Het kan zijn dat je deze nog eens wil doorlezen. De algemene voorwaarden kun je hier bekijken.