Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!

Maak kennis met ons magazine Ajax Life!

IMG 3969 Kopiëren2 (1)

Blijf met het magazine Ajax Life op de hoogte van alles rondom de club en de ontwikkelingen op supportersgebied. Leden ontvangen het magazine, boordevol interviews en achtergronden, tien keer per seizoen.

Het magazine Ajax Life wordt door de redactie altijd met passie gemaakt. Iedere editie is gevuld met interviews, reportages, opinies en verhalen over de historie van de club. Natuurlijk mag de supportersbeleving niet ontbreken in het magazine. Al onze rubrieken worden daarnaast aangevuld met indrukwekkende en speciale fotografie.

Ajax Life is exclusief voor leden van de Supportersvereniging Ajax en niet los te verkrijgen in de winkel. Ben jij nog geen lid, maar wil je het magazine wel ontvangen? Sluit je dan hier aan!

Het magazine valt tien keer per jaar op de deurmat van supporters in de doelgroepen Ajax Jonge Schare (12 tot 18 jaar) en Ajax Life (18+). Met de uitstraling en inhoud is het magazine een geschenk voor ieder lid.

Om niet-leden kennis te laten maken met het magazine, hebben naast het filmpje ook een online inkijkexemplaar klaarstaan. En als we je ervan hebben overtuigd om het magazine ook te ontvangen, kun je je hieronder aansluiten!

Word ook lid! >

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >