Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!

Krijg als lid van SV Ajax 25 procent korting bij De Voetbalfabriek!

Voetbalfabriek1024 (1)

Leden van Supportersvereniging Ajax opgelet, want we hebben leuk nieuws voor jullie! Om onze samenwerking met De Voetbalfabriek te vieren, krijgen al onze leden voortaan 25 procent korting bij De Voetbalfabriek. Voetbalplezier gegarandeerd!

De Voetbalfabriek is echt een tof concept. Vraag dat maar aan Lucky! Zoals je in het filmpje hieronder ziet, ging de lynx samen met mascottevriend Ally de Aap van Almere City op bezoek bij de indoor voetbalsensatie.

Omdat de deelname van Lucky en Ally zo’n groot succes was, bieden we nu al onze leden (Ajax Life, Ajax Jonge Schare en Ajax Kids Club) 25 procent korting aan bij De Voetbalfabriek! Nog geen lid, maar wel korting ontvangen? Sluit je dan aan!


Voetbal, daar draait het om bij De Voetbalfabriek in Almere. Het is een tof concept waar je op een afwisselende manier met voetbal bezig bent. Techniek, gevoel, kracht, competitie en vooral plezier. Het komt allemaal samen!

De indoorlocatie is prima geschikt voor iedereen die van voetbal houdt. Jong en oud kan zich hier negentig minuten lang helemaal uitleven en genieten van alle activiteiten. Hier worden toffe voetbalherinneringen gemaakt, hoor! Kom jij ook snel je skills laten zien?

Je verzilvert je korting door in het opmerkingenveld SVAJAX25 te vermelden. Laat op locatie zien dat je lid bent en de korting wordt verrekend. Als je nog geen lid bent van SV Ajax, maar wel korting wil ontvangen bij De Voetbalfabriek, kun je je via onderstaande button aansluiten.

Word ook lid! >

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >