Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!

Download de app van Ajax Life!

Appnov

De site van ajaxlife.nl deed het al best prima op mobiel. Om het Ajacieden nog makkelijker te maken onze informatie op hun smartphone te checken, ga je naar de Ajax Life-app!

Het laatste Ajaxnieuws volg je uiteraard via ons. We zitten er bovenop wat betreft belangrijke nieuwtjes rondom Ajax, maar uiteraard wel altijd vanuit het supportersperspectief. We zijn immers een supportersvereniging en houden dus alles rondom supporterszaken in de gaten.

Verder vind je onze traditionele fotoverslagen ook terug in de app, waarin we een thuis- of uitduel in een serie treffende platen uitlichten. Onze meningen schrijven we op in blogvorm, terwijl we dieper op de materie ingaan middels onze analyses en toffe dingen weggeven met onze prijsvragen. En oja, ook Ajaxquizjes speel je in onze app!

Maar ook jij kunt je laten gelden in onze app! Kruip in de huid van de Ajaxtrainer en stel voor iedere wedstrijd jouw ideale opstelling samen. Na ieder duel heb je ook de mogelijkheid om te stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Kortom, downloaden dus!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >