Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe bestrijd jij Vitesse op de zaterdagavond?

De tweede thuiswedstrijd in de eredivisie van seizoen 2020/2021 staat voor zaterdagavond op het programma. Net als tegenstander Vitesse won Ajax zijn eerste twee duels, dus we kunnen spreken over een eh… topper! Hoe zorg jij voor de derde Ajaxzege op rij?

25 september 2020 - 14:18
Ten Hags Elf 1200
Help jij Ten Hag op weg richting de ideale startopstelling? © Ajax Images

De echte toppers worden bewaard voor na de winterstop, maar aangezien Vitesse als een raket van start is gegaan, noemen we het onderonsje van zaterdagavond ook maar gewoon een topper. En het is ook zaak om Vitesse serieus te nemen, want het zou zo fijn zijn om niet al vroeg in het seizoen punten te morsen.

Erik ten Hag vertelde vorige week nog dat hij kon beschikken over een fitte selectie, al bleek Ryan Gravenberch uiteindelijk toch niet aan de aftrap van RKC-thuis (3-0) te kunnen verschijnen. Wie weet is de jonge middenvelder er tegen Vitesse weer bij, al is dat nog even onzeker.

Als dat wel zou is, zou jij hem Gravenberch opstellen? Zijn vervanger Mohammed Kudus deed het werkelijk uitstekend en werd niet voor niks gekroond tot Ajacied van de wedstrijd. We laten jou via onze app bepalen. Ten Hags elf, bepaal het zelf! 

Je kunt er ook zomaar voor kiezen om Kudus te laten staan en Gravenberch ernaast te posteren. Dan zou Álvarez het kind van de rekening kunnen worden. En wat doe je met David Neres? Wil jij samba op de vleugels? Dan zet je Neres en maatje Antony lekker op de flanken. En wat is jouw mening over Quincy Promes op ‘tien’?

Om jouw ideale ‘Ten Hags elf’ te kunnen maken heb je onze app nodig. Deze kun je hierboven makkelijk downloaden. Heb je de app al? Zorg dan effe dat je deze voorziet van de laatste update. Dan werkt alles weer netjes.

Wij zijn benieuwd naar jouw basiself. Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en selecteer Ajax - Vitesse om daarna elf spelers richting de gewenste positie te slepen en de tactiek te bepalen. Ben je klaar? Deel je opstelling dan via sociale media met de wereld of in jouw Ajaxbubble. 

Altijd voer voor discussie en praten over Ajax doen we allemaal graag!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >