Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kijktip: mis niks van Ajaxlegendes tegen BIF All Stars

De Ajaxlegendes spelen zaterdag tegen tegen de BIF All Stars, een collectief bestaande uit voetballers van Afrikaanse afkomst en daarbuiten. Het duel begint om 20.30 uur in het Olympisch Stadion en is op diverse manieren live te volgen.

19 april 2024 - 15:24
Davids 1200
Davids speelt zaterdag mee bij de BIF All Stars. © AFC Ajax

Bij het duel, dat wordt omschreven als The Ultimate Match To Unite en wordt georganiseerd door de BIF All Stars, staan eenheid, diversiteit en de verenigde kracht van voetbal centraal.

De wedstrijd wordt onder anderen uitgezonden op Viaplay TV en niet op Veronica, zoals eerder werd vermeld. Check hier waar je de zender kan vinden. Ook is het duel live te volgen via de Ajax-app, exclusief voor Nederlandse kijkers.

Bij de Ajaxlegendes zien we prachtige namen van weleer: Frank de Boer, Jari Litmanen, Shota Arveladze, Richard Witschge, Siem de Jong, Winston Bogarde, Wesley Sneijder, Aron Winter, Michel Kreek, Kiki Musampa en vele anderen.

Aanbevolen
Taylor toont Ajax heel even op z’n allerleukst!

Bij de BIF All Stars zien we eveneens grote namen. Wat te denken van Nwankwo Kanu, Cafú, Sol Campbell, Chistian Karembeu, Edgar Davids, Aldair, Eric Abidal en Jimmy Floyd Hasselbaink? Check snel de volledige selecties van beide ploegen.

De wedstrijd wordt gespeeld in het Olympisch Stadion. De poorten van het stadion openen al om 18.30 uur. Er is een entertainmentprogramma. Wil je de wedstrijd live bijwonen? Kaarten zijn online verkrijgbaar vanaf 28,84 euro. Daarna lopen de prijzen overigens snel op.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >