Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word samen met vrienden ballenjongen/-meisje bij halve finale Eredivisie Cup!

Ajax Vrouwen speelt op woensdag 15 mei om 19.30 uur de halve finale van de Eredivisie Cup. Voor deze wedstrijd op De Toekomst zoeken we ballenjongens en -meiden! Je kunt je individueel inschrijven, maar ook meedoen als vriendengroep.

02 mei 2024 - 13:24
Eredivisiecupajs800
Hopelijk haalt Ajax Vrouwen de finale! © AFC Ajax

Ajax Vrouwen kan een ticket voor de Eredivisie Cup niet meer ontlopen, omdat de ploeg van Suzanne Bakker sowieso als eerste of tweede in de competitie eindigt. De tegenstander in de halve finale is nog niet bekend. Dat weten we na de spannende ontknoping van de Vrouwen Eredivisie, die volgend weekeinde plaatsvindt. 

De taak van een ballenjongen of -meisje is een belangrijke. Jij zorgt dat de spelers snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Je moet dus scherp zijn op uitgespeelde ballen, maar tussendoor geniet je natuurlijk ook van de wedstrijd.

Je kunt individueel aan deze prijsvraag meedoen, maar ook je vrienden en vriendinnen opgeven. Ken jij mensen in je klas of voetbalteam die het leuk vinden ballenjongen of -meisje te zijn? Geef ze dan vooral op! In het formulier hieronder selecteer je hoeveel mensen (maximaal zeven) je wil meenemen.

Aanbevolen
Win kaarten voor Ajax - Almere City!

Alle winnaars krijgen ook twee kaartjes voor de wedstrijd cadeau, inclusief een parkeerkaart. Daarmee maak je je ouders, familieleden of begeleiders vast blij! En wat betreft vervoer is het voor jou misschien ook wel handig.

Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag, moet je lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Degenen die je meeneemt als ballenjongen of -meisje, hoeven geen lid te zijn, maar moeten wel in dezelfde leeftijdscategorie vallen. Meedoen kan tot en met zondag 5 mei. De winnende inschrijvers krijgen een dag later een mail.

Prijsvraag: hoe vaak won Ajax Vrouwen de Eredivisie Cup?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid. Nieuwe aanmeldingen worden vanaf 3 juni verwerkt.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >