Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Krijg als lid van SV Ajax korting op Tadic-biografie!

We krijgen geen genoeg van voetbalboeken, al helemaal niet als die boeken over Ajax gaan. Leesvoer over ons cluppie doet het immers altijd goed. Mooi nieuws, want leden van Supportersvereniging Ajax krijgen korting op het nieuwe Tadic-boek!

10 oktober 2022 - 10:17
TADIC BOEK 1200
In het boek wordt de loopbaan van Tadic gereconstrueerd. © Ambo Anthos

Onze hoofdredacteur Sander Zeldenrijk geeft in Tadic een inkijkje in het leven van een ongekende topsporter. De biografie begint in het Servië van eind jaren tachtig en eindigt met een in de microfoon schreeuwende Ajaxaanvoerder na het kampioensseizoen 2021/2022. Uiteraard komt de houdbaarheidsdatum van deze ultieme prof, zoals de ondertitel luidt, ook ter sprake in het boek.

De Serviër verruilde het Engelse Southampton in de zomer van 2018 voor een nieuw avontuur bij Ajax. En een avontuur werd het. De aanvaller kwam als ervaren speler in een jonge, uiterst getalenteerde groep voetballers terecht. In zijn debuutseizoen bereikte hij met Ajax de halve finales van de Champions League.

Tadic speelde bijna iedere wedstrijd en excelleerde. Bovendien bleek hij op het trainingsveld en daarnaast een inspiratiebron voor veel ploeggenoten. Erik ten Hag vindt dat de Serviër in historisch Ajaxperspectief niet zou misstaan tussen andere grote Ajacieden als Frank Rijkaard en Jari Litmanen.

Wie is deze man, die het liefst met zijn voeten spreekt? Zeldenrijk reconstrueerde de loopbaan van de 33-jarige Ajacied. Hij sprak in Nederland, Engeland en Servië met (oud-) trainers, beleidsbepalers, teamgenoten, vrienden, supporters en natuurlijk de hoofdpersoon zelf. Dat alles resulteert in een rijk antwoord op die ene vraag: wat maakt Tadic zo bijzonder? 

Leden van SV Ajax krijgen tot en met de feestdagen ruim 20 procent korting op het boek. Vertaald naar de Ajaxportemonnee: voor 17,50 euro is deze biografie van jou! De boeken worden vanaf 24 oktober verstuurd. 

Hoe je jouw korting verzilverd? Dat is simpel! Vul in het formulier hieronder jouw lidnummer en postcode in om de kortingscode te genereren. Daarna kun je via de button je bestelling plaatsen. Alvast veel leesplezier!

Wil je ook meedoen aan acties, prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >