Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 2: vooruitblikken met Timber en Vragenvuur voor Overmars

De internationals zijn terug en na PEC-uit gaat het vizier vol op Sporting Clube de Portugal. Uiteraard blikken we in het nieuwste Ajax Life magazine vooruit op de kraker in Lissabon! Vanaf vrijdag 10 september weer exclusief op de mat bij leden van SV Ajax. Een voorproefje!

09 september 2021 - 09:09
Aankondigingal2 800
Timber siert de kleurrijke cover van onze tweede editie! © Ajax Life

Om te beginnen neemt Marc Overmars uitgebreid de tijd om de vele ingestuurde vragen te beantwoorden voor ons inmiddels befaamde Vragenvuur. De directeur voetbalzaken gaat openhartig in op persoonlijke- en werkgerelateerde zaken. Hoe is het spel aan de onderhandelingstafel? Waar ligt zijn toekomst? En waarom krijgt hij thuis soms op z’n kop?

Geïnspireerd door het vertrek van Jurgen Ekkelenkamp stellen we in deze editie een mooie historische lijst samen met spelers die te goed waren voor de bank, maar niet goed genoeg voor een definitieve doorbraak bij Ajax.

Jurriën Timber schuift aan voor het spelersinterview. We bespreken zijn komeetachtige ontwikkeling en verwachtingen van dit nieuwe seizoen. Vooral dat laatste, want tijd om terug te blikken gunt de verdediger zich eigenlijk niet. Mooie bonus: Timber stelt zijn gedragen shirt voor de covershoot beschikbaar. Uiteraard voorzien van een krabbel.

Aanbevolen
Win door Timber gesigneerd Marley-shirt!

Uiteraard is er veel aandacht voor de Champions League. Zo tekent Joep Bertrams zijn gevoel bij de loting en blikken we vooruit op de eerste groepswedstrijd tegen Sporting Clube de Portugal. Samen met onder andere oud-Ajacied Dani lichten we de Portugees kampioen door en portretteren we trainer Rúben Amorim. Grappig extraatje: een bizarre foto van de laatste Europese confrontatie met O Leões (De Leeuwen) uit 1988.

Het vlaggeschip van de Ajaxopleiding speelt parallel aan Ajax 1 zes mooie groepsduels in de Uefa Youth League. Dat gebeurt bij Ajax onder 18 met een nieuw trainersduo: Dave Vos en assistent Steven Pienaar. De Zuid-Afrikaan kennen we. Vos amper, terwijl hij een van de meest ervaren, breedopgeleide jeugdtrainers is. Reden genoeg voor een kennismaking!

Verder presenteren we eindelijk weer eens een prettige reportage van langs de lijn. De jeugd voetbalt weer en dat was voor ons een mooie kans om af te reizen naar Sappemeer voor een jeugdtoernooi waar de onderbouw van Ajax schitterde. Oftewel: op pad met de coronageneratie.

Aanbevolen
Lees magazine Ajax Life 2 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Naast bovenstaande verhalen vind je natuurlijk weer een Talenten van Toen (Ajax A1, 1993), stelt Romée Leuchter (Ajax Vrouwen) zich voor aan de hand van enkele pittige vragen en brengen we een bezoek aan de enige Ajacied die ooit probleemloos met de KNVB-beker op zijn hoofd danste: Arena-pionier Kofi Mensah.

Wil jij dit magazine ook ontvangen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax! Ons magazine Ajax Life is niet te koop in de winkel en wordt alleen verstuurd naar leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare.

Aanbevolen
Ajax Life 2: win seizoengids VI of Made in Europe van Santos!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >