Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tips voor Ajacieden tijdens meivakantie

Als landskampioen de meivakantie beginnen. Kan slechter, nietwaar? Vakantie is om uit te rusten, maar natuurlijk ook om dingen te ondernemen. Daarom zetten we wat leuke tips voor je op een rijtje!

29 april 2021 - 10:01
Mei Tips 1200
Er is genoeg te doen in de meivakantie! © Ajax Life

Wandelroutes
We hopen allemaal op lekker weer en dan is het altijd een goed idee om lekker op pad te gaan. Dat kan natuurlijk altijd in het prachtige Amsterdam! Heb je al kennisgemaakt met onze wandelroutes? Deze nemen je mee langs de geschiedenis van Ajax.

De drie routes die we speciaal voor jullie hebben gemaakt, lopen niet zomaar kriskras door de stad. Zeker niet! Tijdens het lopen kom je langs plekken die met Ajax te maken hebben. Je wandelt langs momenten uit zowel heden al verleden. Er zijn totaal drie routes te downloaden, dus pak je beste wandelschoenen maar!

Virtual escaperoom
Maar er meer te doen in de meivakantie, hoor! De Johan Cruijff Arena heeft nu ook een eigen escaperoom. Jazeker! Een virtuele variant om precies te zijn. Ga op digitale speurtocht door ons mooie stadion, los diverse puzzels op en ontrafel het mysterie van de verdwenen Europacup!

Nieuwsgierig? Snappen we! Als lid van SV Ajax ontving je eerder al een promotiecode waarmee je gratis tickets kon bestellen voor de escaperoom. Heb jij die niet ontvangen? Stuur dan een mail naar organisatie@svajax.nl met jouw achtcijferige lidnummer en gegevens. Dan kijken we er naar.

Check hier alles wat je moet weten over de escaperoom.

De Voetbalfabriek
Heb je wel eens gehoord van De Voetbalfabriek? Nee? Lees dan even door, want voor leden van SV Ajax hebben we leuk nieuws! Al onze leden krijgen voortaan 25 procent korting bij De Voetbalfabriek.

Voetbal, daar draait het om bij De Voetbalfabriek in Almere. Het is een tof concept waar jong en oud op een afwisselende manier met voetbal bezig kan zijn. Techniek, gevoel, kracht en vooral plezier. Het komt allemaal samen in deze meivakantie!

Fifa-toernooi
Speciaal voor onze leden van Ajax Jonge Schare organiseren we deze meivakantie weer een online Fifa-toernooi. Wil jij je skills laten zien? En durf jij de strijd met mede-Ajacieden aan te gaan?

Het Fifa-toernooi staat op de planning voor vrijdag 7 mei, dus je hebt nog wel even de tijd om aan je skills te werken. En dat is nodig ook, want het niveau liegt er niet om. Het is zaak dat je scherp aan de aftrap verschijnt, want we zagen de vorige keren dat de deelnemers elkaar naar grote hoogten stuwen. Check hier alle info en doe mee!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >