Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!

Ga op digitale speurtocht door de Johan Cruijff Arena!

2022 09 07 Ajax Rangers FC 0021

De Johan Cruijff Arena heeft nu ook een eigen escaperoom. Huh, een escaperoom? Jazeker! Een virtuele variant om precies te zijn. Ga op digitale speurtocht door ons mooie stadion, los diverse puzzels op en ontrafel het mysterie van de verdwenen Europacup!

Ho, wacht even. De Europacup is verdwenen? Niet echt, hoor. Geen zorgen! In de fysieke Johan Cruijff Arena staat de cup met de grote oren nog altijd te blinken. Maar in het virtuele stadion is de beker verdwenen… En nu? Nou, op zoek natuurlijk!

Eenmaal ‘binnen’ leidt stadionspeaker Rob van Rossum je door allerlei uitdagingen. In de diverse ruimtes los je puzzels op, terwijl je met je team overlegt via jullie eigen gekozen kanaal zoals Zoom, Teams of Skype.

Je hebt anderhalf uur de tijd om de missie te halen, die dus bestaat uit het terugvinden van de verdwenen Europacup. Het spel werkt het beste op een tablet of laptop met Chrome en je navigeert door de 360-graden ruimtes met je pijltjes of door te klikken. Loop je vast? Geen zorgen! Er zijn ook hints beschikbaar.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Mooi! Via deze pagina kom je bij de virtuele escaperoom terecht. Gebruik voor het inloggen je achtcijferige lidnummer. 

Succes en veel plezier!

Klik om te spelen >

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >