Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Laat je skills zien op Fifa21-toernooi voor Ajax Jonge Schare!

We hebben goed nieuws voor je, want er is weer een online Ajax Jonge Schare Fifa21-toernooi op komst. Wil jij je skills laten zien? En durf jij de strijd met mede-Ajacieden aan te gaan? Schrijf je dan snel in!

08 april 2021 - 15:19
Fifatoernooimei800
Voor de beste spelers liggen mooie prijzen klaar! © Ajax Jonge Schare

Het Fifa-toernooi staat op de planning voor vrijdag 7 mei, dus je hebt nog wel even de tijd om aan je skills te werken. En dat is nodig ook, want het niveau liegt er niet om! Het is zaak dat je scherp aan de aftrap verschijnt, want we hebben de vorige keren gezien dat de deelnemers elkaar naar grote hoogte stuwen.

Om te zorgen dat de uitvoering van het toernooi een beetje soepel verloopt, hebben we Bundled ingeschakeld. Die partij ken je misschien wel, want zij zorgen ook voor de kampioenen van Ajax e-sports. Wie weet wordt jouw talent ook wel gespot! En anders heb je tenminste een toffe middag gehad.

Er is plek voor liefst 256 Ajacieden. We beginnen met een poulefase, waarna de beste spelers doorstoten naar de knock-outfase. Als je meedoet, is het goed om te weten dat je de 7e om 12.30 uur moet zijn ingecheckt via de gamingapp Discord. De aftrap is een halfuurtje later. 

Het toernooi wordt gespeeld op de PlayStation 4, dus zorg dat je in het bezit bent van de juiste console en natuurlijk het spel Fifa21. Zijn er verder nog regels? Oja, iedereen speelt met Ajax! Maar dat is geen straf, toch?

Hebben we je enthousiast gemaakt? Mooi! Schrijf je in via het formulier hieronder en dan zien we jou in mei terug op ons Fifa-toernooi!

Wil je ook meedoen aan evenementen en prijsvragen? Sluit je aan bij SV Ajax! Als je nu lid wordt, betaal je tot einde seizoen slechts een tientje!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >