Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Volop zin kweken in Feyenoord - Ajax met prachtfoto's van klassieker

Het is aftellen naar Feyenoord - Ajax. De Kuip is zondagmiddag het strijdtoneel voor een nieuw te schrijven hoofdstuk in de honderdjarige geschiedenis van de klassieker. Om jouw voorpret richting aftrap op te schroeven, verzamelden we fraaie platen uit de oude doos. Snel kijken!

17 december 2021 - 20:14
1200 Klassieker Fotoverslag
Winnen in De Kuip zoals in 2004/2005 is lekker, erg lekker. © Pro Shots

De komende editie van Feyenoord - Ajax is er eentje onder hoogspanning. Een blik op de ranglijst zegt genoeg. De twee rivalen staan in punten gelijk, terwijl PSV vanaf de eerste plek toekijkt. De Ajacieden willen altijd winnen in Rotterdam, maar nu staat de druk er vól op. Nog voller dan normaal, zeg maar.

Wij pakten de doos met klassiekerfoto's van zolder, veegden er een dikke laag stof van af en selecteerden een bulk mooie of simpelweg iconische plaatjes. Deze serveren we hieronder voor je uit. We kozen puur voor confrontaties in de eredivisie, gespeeld op Rotterdamse grond.

Aanbevolen
Honderd jaar klassieker: de eeuwige rivaliteit tussen Ajax en Feyenoord

Alleen de foto hierboven al is legendarisch. Een klassieker die je nooit meer vergeet. Dat zal zeker gelden voor Hedwiges Maduro en Zdenek Grygera. Maar zo speelden wel meer Ajacieden een hoofdrol in De Kuip. Ook daar komt in ons fotoverslag veel van voorbij.

Richting het thuisduel draaien we de zaken om en selecteren we foto's van klassiekers gespeeld in Amsterdam. Zullen we dat afspreken? Mooi, komt goed! De platen hieronder zijn van Pro Shots en Ajax.

Fijne zondag alvast!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >