Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe geef jij Ajax een vliegende start tegen Sparta?

Hèhè, we kunnen godzijdank weer uitkijken naar zondagmiddag, want dan trapt Ajax eredivisieseizoen 2020/2021 af. Dat gebeurt op Het Kasteel, op bezoek bij Sparta. Maar welke elf namen moet Erik ten Hag noteren op het wedstrijdformulier? Daarvoor kijken we jou aan!

11 september 2020 - 15:03
Ten Hag 1200
Zou Ten Hag gelijk gebruik maken van Neres? © Ajax Images

Daley Blind is door de medici vrijgegeven om opgenomen te worden in de wedstrijdselectie voor Sparta-uit. Daar is iedereen maar wat blij mee. Ook zijn we maar wat blij met de start van de eredivisie, al blijft het waardeloos om af te trappen in matig gevulde stadions...

Maar goed, het is niet anders! Wat ook niet anders is? Dat je Ten Hag in aanloop naar de zondag kunt adviseren over de opstelling. De trainer heeft best wat noten te kraken en mogelijk krijgt hij jouw visie mee op hoe te beginnen tegen Sparta.

Je kunt in onze app (effe updaten als je dat nog niet hebt gedaan) namelijk weer je eigen opstellingen maken en deze vervolgens delen op sociale media. Dat levert altijd fijn voer voor discussie op en wie weet lever je Ten Hag net dat ontbrekende puzzelstukje op.

Dat laatste is natuurlijk onzin, maar het klinkt wel lekker. We zijn vooral benieuwd naar jouw keuzes. Stel jij Noussair Mazraoui op of kies je voor Sergiño Dest? Gun jij Zakaria Labyad een basisplek na zijn goede voorbereiding of moet hij banken?

Kortom, keuzes! Je kunt jouw optimale basisformatie – net als Piet hieronder – samenstellen in onze app. Piet kiest er bijvoorbeeld voor om Labyad en Mohammed Kudus op het middenrif te posteren, waardoor Edson Álvarez uit de basis knikkert. 

Wil jij jouw opstelling maken en delen? Zet dan snel onze app op je mobieltje! Goed om te weten is dat nog niet alle rugnummers bekend zijn, maar dat passen we allemaal aan zodra dingen duidelijk zijn.

Hoe dan ook, wij zijn benieuwd naar jouw opstelling. Ga naar het tabblad 'de tribune' en selecteer Sparta - Ajax om daarna elf spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen. Als je klaar bent, dan is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media voorzien van het label #tenhagself.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >