Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Martínez en Rensch enige twijfelgevallen richting Sparta-uit

Eindelijk kunnen we de voorbereiding op seizoen 2020/2021 achter ons laten, want Ajax gaat zondag op bezoek bij Sparta. Erik ten Hag lijkt over een vrijwel complete groep te kunnen beschikken. Lisandro Martínez is het grootste twijfelgeval.

11 september 2020 - 14:30
Martinez 1200
Van Martínez is de inzetbaarheid voor zondag twijfelachtig. © Ajax Images

Natuurlijk ging het tijdens de persconferentie in aanloop naar het eerste competitieduel vooral over Daley Blind. De routinier behoort gelukkig tot de wedstrijdselectie, al wilde de trainer nog niet vertellen of hij in de basis start.

De vraag is wel of Lisandro Martínez een rol van betekenis kan spelen op Het Kasteel, want de Argentijn heeft al twee dagen niet getraind wegens lichte fysieke klachten. Ten Hag stelde daarom dat het twijfelachtig was of Martínez tijdig okselfris is voor de seizoensopener.

Een soortgelijk verhaal hield de trainer over de Devyne Rensch. Ook de zeventienjarige jongeling, die zich zo fijn manifesteerde in de voorbereiding, trainde al twee dagen niet, al gaf Ten Hag aan te denken dat Rensch de zaterdagtraining fit genoeg is om weer aan te sluiten.

Hoe dan ook, het is nog wat lastig aan te geven hoe de defensie er zondag precies uit gaat zien. Kan Blind starten? Kiest Ten Hag voor Noussair Mazraoui of Sergiño Dest? En wie komt er links centraal te staan als Blind en Martínez alle twee niet kunnen beginnen?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >