Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel of Ajax tegen Heerenveen weer kan juichen!

Het is inmiddels vaste prik geworden: voorspellen met SV Ajax en Poules.com. Ook dit seizoen kun je weer toffe prijzen winnen met jouw voorspellende gaven. Deze keer vragen we je om in je glazen bol te kijken voor het thuisduel met sc Heerenveen.

17 oktober 2020 - 10:52
Poulesajahee800
Huntelaar nam deze vrije trap, maar het doelpunt kwam op naam van Tadic. © Pro Shots

Net als vorig seizoen bieden SV Ajax en Poules jou weer de kans om toffe prijzen binnen te slepen. Daar moet je natuurlijk wel eerst wat voor doen, namelijk je voorspelling loslaten op de wedstrijden die Ajax speelt en de spelers die het net vinden. Dit keer is het tijd om in je glazen bol te kijken voor het thuisduel met Heerenveen!

Per wedstrijd van Ajax kun je vooraf de uitslag voorspellen. Als je die goed hebt voorspeld, verdien je 15 punten. Als je alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je bijvoorbeeld 8 punten. Je kunt ook nog een doelpuntenmaker aan Ajaxzijde kiezen. Weet Ajax zich te revancheren na de nederlaag in Groningen? De keuze is aan jou!

Niet alleen over de wedstrijden van onze club is het mogelijk je hersenen te kraken, want de hele komende speelronde kun je als voetbalkenner proberen te voorspellen. Weet PEC Zwolle bijvoorbeeld te stunten bij PSV? En wat verwacht jij van de Rotterdamse derby?

De poule is alleen voor de volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het op tegen een hoop andere Ajacieden. Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen. Zo ligt er voor de maandwinnaar een sporttas klaar, terwijl de winnaar van het algemeen klassement een gesigneerd Ajaxshirt ontvangt.  

Ben jij een Androidgebruiker die mee wil doen met onze SV Ajax poule? Download dan eerst even onze app, om vervolgens in het menu naar Poules te gaan. Gebruikers van iOS verwijzen we graag door naar de website van Poules. Zowel vaste als nieuwe spelers moeten zich aanmelden, dat kan op basis van je lidnummer. 

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >