Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke antwoorden en oplossingen heb jij?

Het kon niet op in de zomer, maar de 'indian summer' viel een tikje tegen en stiekem gaan we nu vol twijfels de herfst tegemoet. Heeft Ajax het nog, zet Erik ten Hag de poppetjes eindelijk op de juiste plek en worden ook de resultaten geleverd die wij verwachten? Tijd voor Ten Hags elf!

16 oktober 2020 - 11:20
Hagselfajaheecar
Is er ruimte voor alle drie? En zo ja, waar dan? © Pro Shots

Ajax is wel eens slechter aan het seizoen begonnen. Ok dat is gewoon een feit. Desondanks zien we de club pas terug op de vijfde plaats van de eredivisie. Daar hoeven we totaal niet dramatisch over te doen, maar het wordt wel zaak om snel te stijgen. Al is het maar omdat de achterstand anders oploopt.

Ten Hag heeft het zichzelf door Groningen-uit (1-0) niet per se gemakkelijk gemaakt. De kritiek op de opstelling loog er niet om. Dat is niet erg, als er maar prestaties tegenover staan. Die prestaties zijn nu echter juist het probleem, want de honderd beste minuten leverde Ajax af als tiental.

Het wordt nu zaak om het gouden ei te vinden voor het elftal, want een elftal is toch het liefst hoe we Ajax zien opereren. En dan ook nog een beetje geolied, soepeltjes en vlotjes. Afijn, je weet wat we bedoelen. En nu wordt het tijd om zaken te doen.

Niet zaterdag, maar zondag staat Ajax - sc Heerenveen op het programma en dan moet er geleverd worden. Drie punten willen we, niets meer of minder. Of, nou ja, eigenlijk wel. Een overwinning gekoppeld aan goed spel en dan in sneltreinvaart door richting de schaal. Dat is het optimale scenario, maar waarschijnlijk komen we onderweg nog wel wat hobbels tegen.

Hoe dan ook, het wordt hoog tijd om als supporter advies over te brengen aan Ten Hag. Wij weten als geen ander dat supporters net zo goed verstand van zaken kunnen hebben, dus kom maar door. Op welke positie zet jij Davy Klaassen neer, wat is de ideale samenstelling van het middenveld, wordt het samba op de flanken en wie wordt aanvalsleider?

Keuzes, keuzes, keuzes en nu is het aan jullie om de knoop door te hakken! Je kunt jouw ideale opstelling maken in onze app. Deze kun je hierboven gemakkelijk downloaden. Heb je de app al? Klik op tabblad 'de tribune' en selecteer Ajax - Heerenveen. Daarna hoef je alleen maar een tactiek te selecteren en de poppetjes aan te vinken.

Klaar? Deel je opstelling daarna via de socials voorzien van #tenhagself!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >