Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Blije club heeft eerste schaal van het seizoen alweer binnen!

Ajax is het nieuwe seizoen begonnen waar het oude seizoen is geëindigd: met het winnen van een schaal! De Johan Cruijffschaal is misschien niet de spannendste prijs van het seizoen, maar weet je wat deze winst zo bijzonder maakt? Voor het eerst sinds 2002 heeft Ajax alle nationale prijzen in bezit.

28 juli 2019 - 00:42
wallpaperajapsvjcscar

Hoe dat zo mogelijk is? Nou, gewoon door binnen vijf wedstrijden drie prijzen te pakken. Nog niet eens zo heel lang geleden stond half Nederland ons uit te lachen dat Ajax al duizend dagen niet eens koploper was geweest, maar de tijden van uitlachen zijn voorbij.

Ook tijdens de opener van het seizoen, tegen PSV, was Ajax vanaf het eerste moment heer en meester. Wat heet! Het was al na 35 seconden raak dankzij Kasper Dolberg en precies toen de gasten uit Eindhoven het vermoeden kregen een beetje in de wedstrijd te komen, maakte Daley Blind aan alle illusies een einde.

En zo zagen we in een bijzonder blije Johan Cruijff Arena een beeld dat ons maar al te bekend voor komt: Ajacieden met een schaal. Hoe noemen we dat tegenwoordig? Pak schaal, pak Johan Cruijffschaal en make happy club!

Als de club blij is, zijn wij dat natuurlijk ook. En dat is een mooie reden om een wallpaper te maken. Daar gaan we dus gewoon mee door en we hopen het dit seizoen ook weer volop te kunnen doen. Krijgen we in ruil daarvoor van jullie screenshots vanaf je telefoon? Mooi, vinden we tof!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >