Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Welke Ajacieden scoorden in laatste vijftien edities van Vitesse-uit?

Het laatste uitduel van seizoen 2023/2024 komt eraan. Ajax gaat zondag op bezoek bij het gedegradeerde Vitesse, de club waarvan de toekomst hoogst onzeker is. De laatste vijftien edities leverden enorm veel Amsterdamse treffers op. Maar wie maakten ze? Precies daarover gaat deze quiz.

16 mei 2024 - 09:13
Quiz Vitesse 1200
Wat een geweldige foto. © Pro Shots

De toekomst van Vitesse is ongewis. Dat vinden we oprecht vervelend voor supporters met een geel-zwart hart. Wedstrijden tussen Ajax en Vitesse zijn regelmatig doelpuntrijk en spannend. In het Gelredome werd de laatste jaren volop gescoord, zeker ook door Ajacieden. Daarover gaat deze quiz.

De vraag van vandaag? Lukt het jou alle Ajacieden op te lepelen die doel troffen in de laatste vijftien edities van Vitesse-uit? Je kunt de namen hieronder inkloppen. Als hints zie je de seizoenen en de uitslagen. Nu de doelpuntenmakers nog. Mis je seizoen 2014/2015? Dat klopt. Dat seizoen scoorde Ajax immers niet in Gelderland.

Nou, snel spelen! Je krijgt acht minuutjes de tijd!

Wordt de quiz niet goed weergegeven? Ververs dan de pagina. Daarmee is het euvel vaak meteen verholpen!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >