Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van ’t Schips elf: hoe sluit jij seizoen waardig af op bezoek bij Vitesse?

Nog een laatste potje voetballen en dan kunnen we dit ellendige seizoen achter ons laten. Op bezoek bij het noodlijdende Vitesse is het zondag aan Ajax de eredivisie met een waardig optreden af te sluiten. Hoe vlieg jij de boel aan?

16 mei 2024 - 10:17
Vos S11 1200
Geef jij nog minuten aan een speler als Vos? © AFC Ajax

Het duel in Gelredome gaat om des keizers baard. Na de overwinning op Almere City (3-0) is Ajax zeker van de vijfde plek in de eredivisie, terwijl Vitesse na een fikse puntenstraf al is gedegradeerd. De club uit Arnhem kampt bovendien met een miljoenentekort en vecht voor zijn voortbestaan. Dat is onwijs vervelend voor iedereen met een geel-zwart hart.

Het gaat zondag dus vooral om het positief afsluiten van het seizoen. Wat betekent dit voor jouw opstelling? Houd je vast aan de namen die ook tegen Almere City aan de aftrap verschenen of benut je de mogelijkheid om jeugdige talenten speeltijd te geven?

Wellicht zie jij een rol weggelegd voor bijvoorbeeld Silvano Vos, Kian Fitz-Jim of Julian Rijkhoff. Jorrel Hato kun je in ieder geval niet inzetten, want hij is geschorst. 

We zijn benieuwd welke keuzes je maakt voor het laatste potje van het seizoen. Ga naar de Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het uitduel met Vitesse en puzzelen maar!

Vergeet daarna niet jouw creatie te delen op socials, voorzien van #vantschipself. Dan kunnen we er met elkaar over discussiëren.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >