Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Kraak je hersens tijdens Ajax Life Pubquiz op de grachten! [VOL]

Als het sportief niet loopt, is het soms fijn oude tijden te herleven. Dat doen we op passende wijze. De Ajax Life Pubquiz is terug. En op wat voor manier! We organiseren een speciale 1995-editie, al varend door ons mooie Amsterdam.

11 april 2024 - 15:59
1995Pubquiz800
Pubquiz, bootquiz... Wat je wil! © Pro Shots

Dit evenement is helemaal volgeboekt! Je kunt je wel inschrijven voor de reservelijst. We nemen dan contact met je op als er een plekje vrijkomt.

Voor veel Ajacieden staat 24 mei 1995 in het geheugen gegrift. Het is de datum waarop Patrick Kluivert ons aller Ajax naar de Champions Leaguewinst punterde. Het behalen van de cup met de grote oren werd een dag later uitbundig gevierd met een rondvaart door de stad.

Precies dat gaan wij ook doen, maar dan in combinatie met een ouderwetse Ajax Life Pubquiz. Aan boord kun je mijmeren over mooie tijden, maar is het ook zaak je hersens te kraken over het memorabele successeizoen. Natuurlijk nemen we de Champions Leaguebeker mee de boot op.

De opstaplocatie is Amsterdam Centraal. We vertrekken op vrijdag 24 mei rond 19.00 uur. Om 21.00 uur meren we ook weer aan bij het station. Deelnemers leggen per persoon een bedrag van 2,50 euro in. Hapjes en drankjes zijn inbegrepen. 

We hebben aan boord ruimte voor veertig Ajacieden. Leden van Ajax Life (18+) kunnen zich via onderstaand formulier inschrijven. Iedereen mag één volwassen introducé meenemen. Samen met hem of haar schuif je aan bij een team. Gezellig, toch? Hopelijk tot dan!

Dit evenement is helemaal volgeboekt! Je kunt je wel inschrijven voor de reservelijst. We nemen dan contact met je op als er een plekje vrijkomt.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >