Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke formatie leg jij de focus weer op de eredivisie?

Van Real Madrid naar Fortuna Sittard en van de euforie in de Champions League weer vol de focus op de eredivisie. Dat wil nog wel eens fout gaan, dus wij vragen ons af hoe jij dat aan zou vliegen... Met welke elf moet Erik ten Hag beginnen? Zeg het maar!

08 maart 2019 - 19:05
tenhagself-fortuna-1200
Zie jij een rol weggelegd voor Neres, thuis tegen Fortuna? © Ajax Images

Ten Hag verklapte vrijdag dat hij tijdens de terugvlucht vanuit Madrid al beelden aan het bestuderen was van Fortuna Sittard. We zijn benieuwd naar de keuzes die de oefenmeester zondag maakt, maar we zijn net zo benieuwd naar wat jij de trainer zou adviseren.

Zo speelde David Neres tegen Real Madrid een uitstekende wedstrijd en Dusan Tadic centraal voorin was zelfs fantastisch! Maar ja, zet je het ook zo neer tegen een opponent als Fortuna? We kunnen ons goed voorstellen dat je zondag kiest voor Kasper Dolberg als spits. 

Ten Hag vertelde overigens dat zijn spelers goed uit het duel met Real Madrid zijn gekomen. Ja, hier en daar een blauwe plek, maar geen blessures. Toch zie jij misschien redenen om spelers wat rust te geven.

Nou ja, we leggen de bal even in jouw hoek, want jij kunt jouw basisopstelling samenstellen met onze handige app. Heb je deze nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon!

Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en pik de wedstrijd tegen Fortuna eruit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen.

Als je klaar bent, dan is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself. En leg er vooral bij uit waarom je bepaalde keuzes maakt, dat levert weer fijne gespreksstof met je medesupporters op.

Kom maar door met jullie creaties!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >