Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Nieuwe Ajaciedjes met Neres vanaf vrijdag op de deurmat!

Goed nieuws, want de nieuwste Ajaciedjes valt vanaf vrijdag op de deurmat bij Ajax Kids Clubleden vanaf zes jaar. Dit keer zit er een grote poster in met alle Ajacieden erop! Natuurlijk staat het blad ook weer vol leuke Ajaxnieuwtjes!

19 november 2019 - 11:42
ajax-kids-clubblad-1200

Wil je bijvoorbeeld weten wat Sergiño Dest vroeger voor knuffel had en welke superheld hij graag zou willen zijn? Hij vertelt het allemaal aan de broertjes en Ajax Kids Clubleden Sven (9) en Tijs (7) Timmers. Zij mochten de rechtsback flink wat vragen stellen.

Ook spraken we de supergrappige David Neres. Wij stelden hem de vragen die jullie ons stuurden en hij gaf overal antwoord op. Over zijn verschillende kapsels, hoeveel voetbalschoenen hij heeft, hoe hard hij kan rennen en wie zijn beste vrienden zijn bij Ajax. Ook verklapt hij wie hij zijn grappigste teamgenoot vindt en waarom. Iets met voeten...

Ook spreken we Ajaxsupportertje Jamie. Hij deed mee aan de Ajax Fun Games en hij vertelt of het hem lukte een doelpunt te maken in een volle Johan Cruijff Arena... Ook hebben we een bladzijde met grappige weetjes over de spelers van Ajax. Zo vertelt Hakim Ziyech wat zijn lievelingseten is, maar of dát nou echt heel gezond is... 

Oh, en maak maar vast ruimte aan je slaapkamermuur, want Nico Tagliafico staat op de grote uitvouwposter in het midden van deze Ajaciedjes. Wil je liever wat anders? Dat kan, want aan de andere kant van de poster vind je alle spelers op een mooie selectiefoto.

Het blad valt vanaf vrijdag 22 november op de deurmat. Het kan dus ook zijn dat je deze pas op zaterdag of maandag krijgt. Dat hangt een beetje van de bezorging af. Heb je het blad niet ontvangen, stuur dan een mail met naam en lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij de volgende Ajaciedjes ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >