Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Krul hoopt over twee weken bij de selectie te zitten

We beginnen er net aan te wennen dat Andre Onana het doel van Ajax verdedigt. Maar de keeper uit Kameroen is in feite natuurlijk 'slechts' tweede keus, ook na het vertrek van Jasper Cillessen. Tim Krul is de beoogde eerste doelman en hij hoopt over twee weken fit te zijn.

18 september 2016 - 12:13
UsershyraDesktopajax_dataimages6ad1be656ed99a171f2a0d9bd7626b3a_normal
Het is bijna een jaar geleden dat Krul voor het laatst keepte. © Pro Shots

Krul meldde zich in Amsterdam tijdens de laatste fase van zijn revalidatie. Het was voor Ajax geen bezwaar dat Krul nog niet fit was, omdat het seizoen nog lang is. De sluitpost zakte in oktober 2015 door zijn knie, bij het Nederlands elftal, maar is nu bijna weer fit.

We kunnen ons langzaam opmaken voor het moment waarop we Krul in actie kunnen zien komen. “Ik zit er dicht tegenaan. De afgelopen weken gaat het steeds beter. Ik ben nu vol met de keepers van het eerste bezig,” vertelt de keeper bij De Tafel van Kees.

“Ik moet het dag voor dag bekijken, maar de afgelopen twee tot drie weken ben ik steeds hard aan het bikkelen. Ik hoop voor Utrecht-thuis (2 oktober) bij de selectie te zitten. Dan is het natuurlijk aan de trainer om te beoordelen of ik wedstrijdfit ben.”

Is het niet voor de interlands dat Krul bij de selectie komt, dan wel vlak erna. Toevallig hervat Ajax de competitie tegen die tijd met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag, de club waar Krul een deel van zijn opleiding genoot. “Dat zou helemaal een mooie pot zijn.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >