Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaciedjes krijgen verrassingsbezoek tijdens Ajax Kids Tour naast Arena

Hoe gaaf is het te mogen voetballen met je Ajaxhelden? Voor leden van de Ajax Kids Club werd die droom maandag werkelijkheid. Zij deden mee aan de Ajax Kids Tour naast de Johan Cruijff Arena en kregen plotseling bezoek van vier Ajaxspelers. Tijd voor beelden!

07 mei 2024 - 09:38

Onder een stralend lentezonnetje verzamelden de Ajaciedjes zich op het trainingsveld naast de Johan Cruijff Arena. Dat noemen we een thuiswedstrijd! Onder de rook van ons mooie stadion stonden een heleboel toffe voetbalspelletjes op het programma.

Natuurlijk was Lucky ook van de partij. Onze vrolijke lynx sloot niet alleen aan bij de warming-up, maar trapte ook een balletje mee. Of dat allemaal nog niet genoeg was, kregen de deelnemertjes plotseling bezoek van vier Ajaxspelers.

Carlos Forbs, Kristian Hlynsson, Anton Gaaei en Kian Fitz-Jim verrasten de deelnemertjes door lekker mee te voetballen. En wat blijkt? Forbs kan uitstekend keepen! Natuurlijk was er ook tijd voor handtekeningen en selfies.

De fotograaf van Pro Shots bracht de gezellige dag in beeld. Bekijk de foto’s en deze video maar snel!

Wil je ook eens meedoen aan een Ajax Kids Tour? Hou dan www.ajaxkidstour.nl in de gaten.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >