Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van ’t Schips elf: hoe zorg jij voor spelplezier tijdens laatste thuisduel?

Ajax won in Volendam (1-4), maar swingen deed het zeker niet. We zijn zwaar toe aan een voetbalpotje vol plezier, beleving en strijd. Lukt dat tijdens het laatste thuisduel met Almere City als opponent? We kijken jou aan voor de opstelling!

08 mei 2024 - 11:58
Schips 11 1200
Meer van dit graag! © Pro Shots

We zijn niet verwend dit seizoen. Dat is een understatement van jewelste. We kijken veelal naar plichtmatig geschuif en spelers die opereren alsof ze een veredelde benefietwedstrijd spelen. Van plezier of beleving is weinig sprake.

Dat zien we graag anders. We mogen nog één keertje naar de Johan Cruijff Arena dit seizoen. Met de voorspelde temperaturen kun je in je t-shirtje naar het stadion. Pilsje erbij. Een beetje fijn afsluiten in Amsterdam zou wel lekker zijn. Daar komt bij dat de punten hard nodig zijn om de vijfde plek vast te houden.

Dus ja, hoe pak jij het aan? Aanvallend is er gelukkig weer wat meer mogelijk. Het spelen in een 4-3-3-formatie kan prima met mannen als Mika Godts, Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Steven Berghuis. Laatstgenoemde was lang ziek, zwak en misselijk, maar het zou fijn zijn als hij tijdens de laatste twee wedstrijden nog een teken van leven toont.

We zijn benieuwd welk elftal jij de weide instuurt. En in welke formatie. Laat het ons weten. Ga naar de Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het thuisduel met Almere City en puzzelen maar!

Vergeet daarna niet om jouw creatie te delen op socials, voorzien van #vantschipself. Reken maar dat anderen meekijken en er iets van vinden. Wie weet kijkt Van ’t Schip zelf ook wel mee en doet hij er z'n voordeel mee.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >