Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Doe mee aan SV Ajax Voetbaltoernooi in Olympisch Stadion!

Het einde van een armoedig Ajaxseizoen nadert. Waar het de spelers van Ajax 1 niet lukte om te strijden voor prijzen, daar kunnen onze leden dat op maandag 20 mei wel. Het SV Ajax Voetbaltoernooi komt er namelijk weer aan! Kom jij met ons voetballen in het Olympisch Stadion?

08 april 2024 - 22:02
Voetbaltoernooi 1200
Je favoriete Ajaxshirt aan en knallen! © De Brouwer

Ons voetbaltoernooi voor leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare is vaste prik richting het einde van een seizoen. Net als vorig jaar gaan we weer lekker voetballen op het gras van het Olympisch Stadion.

Dat is hoe dan ook heilige grond, want er werden heel wat Europese Ajaxtriomfen gevierd in het Olympisch Stadion. Jij kunt dus in de voetsporten treden van vele grote Ajacieden door mee te doen aan ons voetbaltoernooi.

Heb je daar zin in? Reserveer dan maandag 20 mei in je agenda. Het is dan tweede pinksterdag, dus je hoeft geen vrij te vragen. Laten we hopen dat het zonnetje lekker doorbreekt die dag! Twijfel je nog? Kijk dan vooral deze video om te zien hoe tof het toernooi is!

We hebben in totaal plek voor tweehonderd voetballers, verdeeld over leden van Ajax Jonge Schare en Ajax Life. Het toernooi begint om 13.30 uur. De uiteindelijke finales zijn rond 18.00 uur gespeeld. Voor de toernooiwinnaars liggen de kampioensschalen natuurlijk al klaar.

Je hoeft overigens niet alleen te komen. Zeker niet! Ieder lid mag één introducé meenemen. Oja, deelname is helemaal gratis. Ook voor degene die je meeneemt. Klinkt goed, toch? Dat dachten wij ook!

De inschrijving is geopend!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >