Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Reis jij als mascotte mee naar uitduel met Vitesse?

Ajax gaat op zondag 19 mei op bezoek bij Vitesse. Natuurlijk trappen we niet af zonder mascottes. Reis jij met ons mee naar het Gelredome?

29 april 2024 - 09:16
Mascottesvitaja800
Sta jij straks ook op deze plek? © Ajax Kids Club

Voor veel supportertjes is het een grote droom samen met hun helden het veld op te lopen. Goed nieuws, want soms gaan dromen in vervulling! Het kan zomaar dat jij voorafgaand aan de laatste wedstrijd van het seizoen samen met een Ajaxspeler het veld oploopt van het Gelredome, waar de bal om 14.30 uur gaat rollen.

We mogen elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) verblijden met deze toffe ervaring. Als je onderstaande prijsvraag goed beantwoordt, maak je kans onderdeel te zijn van de spelersopkomst. Gaaf!

Zodra jouw klus is geklaard, is het aan de spelers. Jij zoekt dan lekker een plekje op de tribune. Daar kijk je samen met je vader, moeder of begeleider naar de wedstrijd. Je leest het goed, je krijgt dus ook nog eens twee wedstrijdkaarten. Deze bevinden zich in het thuisvak. 

Zie jij dit alles zitten? Dan moet je eerst nog even de prijsvraag hieronder beantwoorden. Meedoen kan tot en met zondag 5 mei. De winnaars krijgen daarna bericht.

Prijsvraag: Ajax won vorig seizoen met 2-1 in Arnhem. Wie maakte de winnende treffer?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met fikse korting! Nieuwe aanmeldingen worden vanaf 3 juni verwerkt.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >