Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
20230812 195858 25RB2859

Het veld op als mascotte

Aan de hand van een speler of Lucky het veld opkomen, dat is pas gaaf! Als lid van de Ajax Kids Club (4 t/m 11 jaar) maak je kans om mascotte te worden bij Ajaxwedstrijden.

Lvcadeautjes

Krijg cadeautjes

Cadeautjes krijgen, is leuk! Daarom sturen we je tijdens het seizoen een of meerdere cadeaus. Wat je krijgt, blijft nog even een verrassing. Hou dus goed je brievenbus in de gaten. Spannend!

Ajax Life 10 April60

Kans op gave prijzen

Houd jij onze site en social media in de gaten? Als lid van de Ajax Kids Club maak je kans op gave prijzen tijdens het seizoen. Wat dacht je van een gesigneerd shirt of een Meet & Greet?

Voetjebalvoordeel

Korting bij Voetjebal

Alle Ajax Kids Clubleden van 2 t/m 5 jaar krijgen 14 procent korting op een lesblok bij Voetjebal, waar de bal wordt gebruikt als middel om kinderen breed motorisch te ontwikkelen.

IMG 0111

Goedkopere fanartikelen

Wil je ook graag Ajaxkleding? Als lid van de Ajax Kids Club krijg je in de Ajax Fanshops en online 10 procent korting. Bovendien krijg je ook nog korting bij de Ajax Camps & Clinics.

Lvevenementen

Exclusieve evenementen

Als lid van de Ajax Kids Club kun je meedoen aan toffe evenementen. Zo kun je lekker voetballen tijdens de Ajax Kids Tour of vragen stellen op de Ajax Kids Persco.

Lvwelkomstcadeau

Een welkomstcadeau

Om het lidmaatschap gelijk goed te beginnen, krijg je een cadeaubon van 10 euro (minimale besteding 10,01 euro) voor de online Ajax Fanshop. Ook ontvang je een oorkonde van Lucky!

LVCCAKC

Je eigen Kids Clubcard

Als je lid wordt van de Ajax Kids Club, ontvang je je eigen Ajax Kids Clubcard. Hiermee kun je met voorrang kaartjes kopen voor Ajaxwedstrijden en krijg je korting in de Ajax Fanshop.

2022 09 07 Ajax Rangers FC 0021

Rondleiding met korting

Wil je weten waar de spelers zich omkleden en hoe het is om langs het veld te staan? Als lid van de Ajax Kids Club krijg je 50 procent korting op de stadiontour in de Johan Cruijff Arena (maximaal vier kaarten per clubcard).

Voetbalfabriek1250

Korting bij De Voetbalfabriek

Alle leden van SV Ajax krijgen 25 procent korting bij De Voetbalfabriek in Almere, waar jong en oud kan zich helemaal kan uitleven en genieten van alle activiteiten. Voetbalplezier gegarandeerd!

VEELGESTELDE VRAGEN

Je wordt 12 en wat dan? Dan ga je van de Ajax Kids Club over naar Ajax Jonge Schare, de jongerentak van de Supportersvereniging Ajax. Je betaalt in het eerste jaar dat je lid bent van de Jonge Schare nog hetzelfde als bij de Kids Club. Zie het als een kennismakingsjaar. Je gaat over in het jaar dat je 12 wordt, bij het begin van het seizoen. Klik hier voor meer informatie over de overstap.

Normaal gesproken is het kopen van wedstrijdkaartjes na een paar dagen mogelijk. Na goedkeuring van je aanmelding, dat is op het moment dat jij van ons een uitgebreide welkomstmail met meer informatie hebt ontvangen, duurt het doorgaans twee werkdagen voordat je kunt inloggen in Mijn Ajax.

Als er al iemand in jouw gezin lid is en Ajax Life ontvangt op hetzelfde adres, dan betaal je 17,50 euro tot het einde van het seizoen. Je ontvangt dan geen magazine. Er wordt automatisch gecontroleerd of je in aanmerking komt voor een gezinslidmaatschap. Het gezinslidmaatschap geldt alleen voor leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare, niet voor leden van Ajax Kids Club.

Het aanvragen van de clubcard duurt gemiddeld 3 à 4 weken (je aanvraag moet namelijk ook nog even langs de KNVB). Zodra jij van ons een uitgebreide welkomstmail heb gehad, duurt het circa 2 tot 3 werkdagen voordat je kunt inloggen in Mijn Ajax. Hier vind je jouw gegevens terug en kun je kaartjes voor Ajaxwedstrijden kopen.

Je kunt dan het beste contact opnemen met Supportersvereniging Ajax: telefoonnummer 088  183 1900, optie 3. De kosten zijn 0,35 eurocent per gesprek, plus de eventuele kosten voor het gebruik van mobiele telefoon. Of mail naar lidmaatschap@svajax.nl.

Via Mijn Ajax kun je zelf altijd de status van je (seizoen)clubcard bekijken, je seizoenkaart(en) verlengen, je gegevens aanpassen en wedstrijdkaarten kopen.

Je lidmaatschap kun je opzeggen via dit opzegformulier. Je dient voor 1 mei van enig jaar op te zeggen.

Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij je tijdig hebt opgezegd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni. Let op: de automatische incasso vindt namens de Supportersvereniging Ajax in mei/juni plaats onder de naam SV Ajax, uitgevoerd door Buckaroo Stichting Derdengelden. Enkele dagen voor de incasso plaatsvindt, ontvang je hiervan bericht in je online betaalomgeving.

Dat is afhankelijk van je leeftijd. Hier vind je een overzicht van alle lidmaatschappen en de prijzen die daarbij horen.

Als je in het buitenland woont, kun je ook lid worden van de Supportersvereniging Ajax. Kijk hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Bij het afsluiten van het lidmaatschap ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. Het kan zijn dat je deze nog eens wil doorlezen. De algemene voorwaarden kun je hier bekijken.