Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!

Krijg als Ajax Kids Clublid 14 procent korting op allereerste lesblok bij Voetjebal!

Voetjebal1024

Debutantjes en Dribbelaartjes opgelet, want we hebben leuk nieuws voor jullie! Om onze samenwerking met Voetjebal te vieren, krijgen alle Ajax Kids Clubleden van 2 t/m 5 jaar voortaan 14 procent korting op hun allereerste lesblok bij Voetjebal. Hoe tof is dat?!

Voetjebal is echt heel leuk. Vraag dat maar aan Lucky! Zoals je in het filmpje hieronder ziet, deed de pluizige mascotte een lesje mee. En omdat de deelname zo’n groot succes was, bieden we nu alle Ajax Kids Clubleden in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar veertien procent korting (da’s logisch) aan op hun allereerste lesblok bij Voetjebal!

Let op: het gaat dus om nieuwe Voetjeballers. Nog geen lid, maar wel korting ontvangen? Sluit je dan aan!


Voetjebal is bedacht voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar die het leuk vinden om, samen met papa of mama, actief bezig te zijn. Naast leuke voetbalvormen is er tijdens de lessen vooral veel plezier. Voetjebal werkt – op verschillende locaties door het hele land – met kleine groepen van maximaal acht kinderen. En hun papa of mama.

Bij de jongste Voetjeballers gaat het om zelfverzekerdheid bij het lopen, maar ook om trappen, passen, draaien en jongleren. Later is er ook aandacht voor het controleren van de bal met alle mogelijke lichaamsdelen, passes, dribbeloefeningen en nog veel meer. Bij Voetjebal wordt de bal dus gebruikt als middel om kinderen breed motorisch te ontwikkelen.

Je verzilvert je korting door je achtcijferige lidnummer in te vullen bij het opmerkingenveld in het aanmeldformulier óf geef bij je Voetjebaltrainer aan dat je lid bent en graag de korting zou willen.

Als nog geen lid bent van de Ajax Kids Club, maar wel korting wil ontvangen op een lesblok bij Voetjebal, kun je via onderstaande button aansluiten.

Word ook lid! >

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >