Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Supportertjes stellen topvragen tijdens Ajax Kids Club Persconferentie!

De allerleukste persconferentie van het jaar stond woensdag weer op het programma. Gewapend met schrijfblok en pen verzamelden tien leden van de Ajax Kids Club zich bij de Johan Cruijff Arena om hun helden het hemd van het lijf te vragen. Check snel de beelden!

11 januari 2024 - 09:45

We kunnen ons voorstellen dat zo’n Ajax Kids Club Persconferentie best spannend is. Daar viel bij de gelukkige winnaars echter weinig van te merken. De jeugdige Ajacieden waren vooral reuze enthousiast en konden niet wachten in de huid van een echte journalist te kruipen.

Na een uitgebreide uitleg over wat er allemaal zou gaan gebeuren, was daar het grote moment: de deuren van de perskamer zwaaiden open en vier spelers kwamen binnen. Jorrel Hato, Ar’jany Martha, Branco van den Boomen en Amourricho werden met een klaterend applaus ontthaald. Tijd om vragen af te vuren!

Wie heeft het beste kapsel? Wie draait de beste muziek in de kleedkamer? Wat deed je vroeger als je ouders niet keken? Wie maakt de meeste schwalbes tijdens de trainingen? De spelers werden onderworpen aan een waar vragenvuur! Er werd gelukkig ook veel gelachen.

De fotograaf van Pro Shots bracht alles op fraaie wijze in beeld. Bekijk snel de foto’s! Je kunt inmiddels ook de aftermovie bekijken.

Wil jij ook meedoen aan prijzen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Tot het einde van het seizoen betaal je slechts 7,50 euro.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >