Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tips voor Ajacieden tijdens de meivakantie!

De meivakantie staat voor de deur. Tijd om te ontspannen en leuke dingen te ondernemen. Daarom zetten we wat tips op een rijtje. Zo voorzie je jouw vrije dagen van een fijn Ajaxsausje!

13 april 2024 - 12:30
Tipsmeivakantie800
Even spieken in de kleedkamer. Kan gewoon! © Pro Shots

Kom naar Café Ajax Life
Houd donderdag 2 mei vrij in je agenda, want dan organiseren we weer een nieuwe editie van Café Ajax Life! Maak jij samen met andere Ajacieden een onvergetelijke Ajaxavond mee? 

Twee teams gaan in het supportershome de strijd met elkaar aan, onder leiding van twee prominente teamcaptains. Bij deze teams voegen zich ook Ajaxspelers. Wie dat precies zijn, blijft nog even een verrassing. De kaartverkoop van Café Ajax is gestart!

De Ajax Kids Tours komen er weer aan
Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxsupportertjes. Dat is de Ajax Kids Tour. Lucky strijkt in de meivakantie neer bij RODA ’23 in Amstelveen en FC VVC in Nieuw-Vennep. 

Onder begeleiding van echte trainers doe je een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop. Daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij. De inschrijvingen zijn inmiddels geopend!

Korting op stadiontour
Ben jij benieuwd hoe de kleedkamer van Ajax, de spelerstunnel en de perszaal eruitzien? Dan is een stadiontour door de Johan Cruijff Arena echt iets voor jou! Je verkent het huis van Ajax op een bijzondere manier. Tijdens de stadiontour neemt een gids of audiobandje je mee langs de hoogtepunten van het mooiste stadion van Nederland. 

Er worden verschillende stadiontours aangeboden, die vooraf te reserveren zijn. Een tof uitje tijdens je vakantie. Als lid van Supportersvereniging Ajax krijg je bovendien korting op een stadiontour. Op deze pagina kun je jouw kortingscode genereren.

Aanbevolen
Kom naar vernieuwde editie van Café Ajax Life! [VOL]

Wandelroutes
Houd jij ervan lekker de buitenlucht in te trekken? Dan kun je natuurlijk uitwaaien in het bos of op het strand, maar ook ons prachtige Amsterdam heeft veel moois te bieden! Heb je al kennisgemaakt met onze wandelroutes? Deze nemen je mee langs de geschiedenis van Ajax. 

Tijdens het lopen kom je langs plekken die met Ajax te maken hebben. Je wandelt langs momenten uit zowel het heden als verleden. Er zijn in totaal drie routes te downloaden, dus pak je beste wandelschoenen maar!

Ontdek Amsterdam vanaf het water
Als lid van SV Ajax heb je recht op korting bij Canal Tours Amsterdam, onderdeel van Stromma Nederland. Wil je de verborgen juweeltjes van Amsterdam ontdekken vanaf het water? Dat kan! Klik hier om je kaartjes met korting te bestellen.

De Voetbalfabriek
Voetbal, daar draait het om bij De Voetbalfabriek in Almere. Het is een tof concept waar jong en oud op een afwisselende manier met voetbal bezig zijn. Techniek, gevoel, kracht en vooral plezier. Het komt allemaal samen. Voor leden van SV Ajax hebben we leuk nieuws. Zij krijgen 25 procent korting bij De Voetbalfabriek. 

Betoverende reis door werk van Da Vinci
Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om binnen te stappen in het brein van Leonardo da Vinci? Het kan bij de interactieve show Da Vinci: Genius! Deze bekroonde ervaring blaast meesterwerken zoals Mona Lisa en Het Laatste Avondmaal tot leven door middel van adembenemende interactieve projecties en de nieuwste AI-technologie.

Als lid van SV Ajax krijg je korting op je bezoek aan Da Vinci: Genius in het Amstel Design District te Amsterdam. Klik hier voor tickets, vul de code AJAX2024DAVINCI in en profiteer van 25 procent korting! Deze actie is geldig tot en met 30 september 2024, voor maximaal vier personen.

Dagje Rijksmuseum
Een bezoekje aan het Rijksmuseum is niet alleen leerzaam, maar ook serieus leuk. In de meivakantie staan er weer toffe activiteiten op het programma, voor jong en oud. En we hebben meer goed nieuws: we mogen veertien setjes vrijkaarten weggegeven!

Aanbevolen
Win vrijkaarten voor Rijksmuseum!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >