Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win vrijkaarten voor Rijksmuseum!

De meivakantie komt eraan. Tijd voor leuke uitjes dus! Het Rijksmuseum stelde een superleuk programma samen, voor jong en oud. En we hebben meer goed nieuws: we mogen veertien setjes vrijkaarten weggegeven!

18 april 2024 - 17:14
Rijksmuseum800 (1)
Het Rijksmuseum is voor jong en oud. © Rijksmuseum

Als Ajacieden zijn we trots op onze stad. Het Rijksmuseum mag je gerust een van de blikvangers van Amsterdam noemen. Midden in het historische centrum van Mokum vertelt het museum achthonderd jaar Nederlandse geschiedenis, met grote namen als Rembrandt van Rijn, Johannes Vermeer en Vincent van Gogh.

Een bezoekje aan het Rijksmuseum is niet alleen leerzaam, maar ook serieus leuk. In de meivakantie staan er weer toffe activiteiten op het programma. Zo kun je een hippe zeventiende-eeuwse kraag maken, een zelfportret tekenen en/of een tekenroute van Disney doen. En zo is er nog veel meer. Check hier het volledige programma

We mogen veertien (logisch!) setjes van twee vrijkaarten weggeven voor het Rijksmuseum. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is het goede antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Leden van Supportersvereniging Ajax kunnen dat doen tot en met donderdag 25 april. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: van welk wereldberoemd schilderij maakte de F-side ooit een Ajaxspandoek?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van SV Ajax? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je vanaf 7,50 euro.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >