Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een door Taylor gesigneerd Ajaxshirt!

Kenneth Taylor is niet alleen Talent van het Jaar, maar ook onze ambassadeur van Ajax Jonge Schare. De middenvelder zette zijn krabbel op twee shirtjes met zijn naam op de achterkant. Als lid van Ajax Jonge Schare kun jij zo’n tof shirtje winnen!

06 juni 2023 - 10:03
Taylor Shirt 1200
Win jij een van deze twee shirts? © Ajax Jonge Schare

Voor Taylor was het een moeilijk seizoen. Zijn eerste volledige jaar in Ajax 1. Leerzaam, maar lastig. Toch kreeg hij persoonlijk een mooie prijs. De 21-jarige Ajacied stapte nietsvermoedend het trainingsveld af, toen hij hoorde dat hij was uitgeroepen tot Talent van het Jaar. Hij kreeg de Marco van Basten Trofee in handen gedrukt.

Taylor zag het niet aankomen. Hij wist helemaal niet dat deze prijs werd uitgereikt in een jaar waarin Ajax geen prijzen pakt. Nou, wel dus! De prijs wordt beschikbaar gesteld door ons als Supportersvereniging Ajax, dus natuurlijk waren we erbij toen hij zijn onderscheiding kreeg.

Aanbevolen
Dyon ontmoet en voetbalt met Ajax Jonge Schare-ambassadeur Taylor

We vroegen Taylor ook meteen twee shirtjes met zijn bedrukking op de achterkant te signeren. Dat wilde hij natuurlijk wel! Deze twee shirtjes mogen we nu weggeven via een prijsvraag, speciaal voor onze trouwe leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Het gaat om shirtjes in maat L.

Om kans te maken op een van de twee shirts, moet je het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met dinsdag 13 juni.

Prijsvraag: hoeveel doelpunten maakte Taylor dit seizoen in alle competities?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >