Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Dyon ontmoet en voetbalt met Ajax Jonge Schare-ambassadeur Taylor

Dyon Huppen (16) beleefde donderdag een onwijs toffe dag. Hij won een meet & greet met Ajax Jonge Schare-ambassadeur Kenneth Taylor. Op De Toekomst werd gevoetbald, gekletst en lol getrapt. Tijd voor beelden!

26 mei 2023 - 11:24

Als lid van Ajax Jonge Schare deed Dyon mee aan onze prijsvraag. Daarin vroegen we de deelnemers waarom zij een meet & greet met Taylor verdienden. Dyon had net zijn eindexamens achter de rug. Een prima reden om hem uit te nodigen op De Toekomst!

Donderdag was het zover. Dyon kwam vol verwachting naar het trainingscomplex van Ajax. Daar stond Taylor hem al op te wachten. De middenvelder leidde hem rond op De Toekomt, terwijl er ook een balletje werd getrapt. Natuurlijk was er ook ruimte voor de nodige vragen. 

Dyon voetbalt zelf op de linksbackpositie. Van het huidige Ajax is Jorrel Hato zijn favoriete speler. Het was dan ook geen toeval dat hij de jonge verdediger tegen het lijf liep. Ook John Heitinga kwam even buurten. Tot slot had Taylor ook nog een cadeautje voor Dyon. 

Het werd een dag om nooit te vergeten. Onze fotograaf van Pro Shots bracht de middag fraai in beeld. Check ook vooral de aftermovie!

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid. Nieuwe aanmeldingen worden vanaf 1 juni verwerkt.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >