Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bus rijdt via Sloterdijk naar uitduel met Hercules

Ajax treedt op donderdag 21 december om 18.45 uur aan tegen USV Hercules in het KNVB-bekertoernooi. Er zijn vierhonderd Ajacieden welkom in het uitvak van Stadion Galgenwaard. Je kunt bij Amsterdam Sloterdijk instappen in onze SV Ajax-bus.

06 december 2023 - 10:00
Busheraja800
Wie gaat er mee naar Utrecht? © De Brouwer

Supporters met een plusje op hun uitkaart hebben hun ticket waarschijnlijk al binnen, terwijl de verkoop voor reguliere uitkaarthouders op woensdag om 10.00 uur begint. Als je een kaartje hebt gescoord, kun je gaan nadenken over je vervoer richting Stadion Galgenwaard.  

Voor Hercules-uit is sprake van een buscombi. Dat betekent dat de kosten voor de busreis bij de ticketprijs zijn inbegrepen. Er gaat dit keer maar één SV Ajax-bus rijden, vanaf Amsterdam Sloterdijk. Deze bus rijdt via de Johan Cruijff Arena naar Utrecht. 

Inschrijven doe je via het formulier hieronder. Het getal tussen de haakjes geeft het aantal vrije plekjes weer. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie.

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >