Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Wie werden clubtopscorers van Ajax in laatste twintig jaar?

Als supporters zien we niks liever dan goalgetters die de netten doen bollen. Elk eredivisieseizoen levert aan het eind weer een nieuwe clubtopscorer op. Hij ziet zichzelf jaren later nog altijd terug op lijstjes. Zo ook op onderstaand lijstje, al moet jij die eerst nog vullen!

25 mei 2022 - 13:37
Haller Quiz 1200
Hij kreeg veel kritiek, maar z'n cijfers zijn indrukwekkend. © Pro Shots

Sébastien Haller haalde afgelopen seizoen maar liefst 21 keer de trekker over in de eredivisie. Dat hadden er nog meer geweest als hij ook alle strafschoppen had mogen nemen. Het is hoe dan ook een prachtig aantal, zeker als je bedenkt dat we zijn doelpunten in de Champions League niet eens meetellen.

Het gaat in onderstaande quiz dan ook om goalgetters! Ons vraagstuk is simpel: wie werden clubtopscorers van Ajax in de laatste twintig jaar? Het gaat hier dus puur om doelpunten gemaakt in de eredivisie! Je krijgt vijf minuten de tijd om alle spelers in te kloppen. Dat moet lukken, toch?

Je ziet seizoen 2004/2005 overigens tweemaal in het lijstje staan. Dat klopt, want toen had Ajax een gedeeld clubtopscorer. Maar ja, wie waren dat? Succes!

Laadt de quiz niet in één keer goed in? Vernieuw dan de pagina. Vaak gaat het daarna wel goed!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >