Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Groeten uit Lissabon 2.0!

Daar zijn we weer! Voor de tweede keer dit seizoen trekken we als Ajacieden massaal naar Lissabon. Ook in de herhaling is het prima toeven in de stad. Onder de Portugese zon zien we steeds meer wit-rood-wit verschijnen. Tijd voor foto’s!

22 februari 2022 - 14:33
8 4
Ajacieden nemen Lissabon over. Prima! © Ajax Life

Een awayday naar Lissabon begint bijna vaste prik te worden. In 2018 waren we er al eens voor het groepsduel met Benfica, gevolgd door Sporting-uit in september en nu dus voor een nieuwe ontmoeting met ‘de adelaars’.

Het is in ieder geval geen straf om weer rond te lopen in de stad vol heuvels, keitjes en een flinke dosis gezelligheid. Het bier smaakt prima, net als de pastel de nata’s. Dat het in Portugal flink wat graadjes warmer is, is een fijne bonus.

Wij van Ajax Life trokken vast het centrum in en maakten wat plaatjes, die je hieronder kunt bekijken. Voor de tweede keer dit seizoen: met de hartelijke groeten vanuit Lissabon!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >