Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ontgoochelde Ajacieden zien Ajax zee aan kansen missen tegen Vitesse

Tsja, dat was dan de laatste thuiswedstrijd van 2022. Nog één keer met je maten naar Ajax, voordat de lange winterstop aanbreekt. Helaas werden we niet bepaald vrolijk van het potje voetbal tegen Vitesse (2-2). Bekijk de foto’s maar.

Door Jordy Haak
10 november 2022 - 10:31
Ajavit Hoofdfoto 1200
Wij kunnen het ook nauwelijks geloven... © De Brouwer

We nemen de woorden liever niet in de mond, maar na het gelijkspel tegen de Arnhemmers kun je bijna niet anders dan over een sportieve crisis spreken. Opnieuw werd er niet gewonnen door Ajax. In het spel valt maar weinig progressie te ontdekken. De restverdediging is een flink punt van zorg, terwijl bij veel spelers ook het vertrouwen lijkt te ontbreken.

Een stortvloed aan kansen bleek onvoldoende om een laagvlieger uit de eredivisie op de knieën te krijgen. De koppositie zijn we kwijt. Het zou ook zand in de ogen hebben gestrooid. Bovenaan staan, past momenteel niet bij waar we al weken getuige van zijn.

Aanbevolen
Kritische Berghuis vond gelijkspel tegen Vitesse eigenlijk wel terecht

De bergen huiswerk stapelen zich op in de Johan Cruijff Arena. Huiswerk voor zowel staf als spelers. Zaterdag wacht nog het uitduel met FC Emmen, waarna de lange winterstop goed moet worden benut om in het nieuwe jaar een veel frisser en georganiseerder Ajax te zien. Daarvoor moeten er toch echt de nodige dingen anders.

Kortom, het zijn even minder leuke tijden om Ajacied te zijn. De laatste thuiswedstrijd van 2022 werd in ieder geval geen vrolijke. De kiekjes, die zijn geschoten door onze fotograaf De Brouwer, vertellen het verhaal.

Mocht je na het plaatjes kijken nog behoefte hebben om te stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd, dan kan dat hier.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >