Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel CL-opener tegen Sporting en maak kans op toffe prijzen!

Het is tijd voor de Champions League! Ajax trapt het miljoenenbal af tegen Sporting Clube de Portugal, maar wat gaat er allemaal gebeuren in Estádio José Alvalade? Pak je glazen bol erbij en voorspel de uitslag via onze SV Ajax poule!

15 september 2021 - 08:51
Poulessportinguit800
We kunnen niet wachten om de CL-hymne weer te horen! © Pro Shots

Net als vorig seizoen bieden SV Ajax en Poules jou weer de kans om toffe prijzen binnen te slepen, maar voor niks gaat de zon op! Om kans te maken op een van onze prijzen, moet je natuurlijk wel eerst wat doen. Ajax wint immers ook niet zomaar van Sporting CP.

Wat moet je dan precies doen? Nou, je voorspelling loslaten op de potjes die Ajax speelt en de spelers die daarin scoren. Dit keer is het tijd om de meestervoorspeller in jezelf te vinden voor het openingsduel in de Champions League! Als je de uitslag goed voorspelt, verdien je 15 punten. Als je alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je 8 punten. 

De poule is alleen voor de volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het op tegen een hoop andere Ajacieden. Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen. Zo ligt er voor de maandwinnaar het Ajaxjaarboek klaar, terwijl de winnaar van het algemeen klassement een gesigneerd Ajaxshirt ontvangt.  

Lijkt het je leuk om mee te doen? Ga naar de website van Poules en meld je aan op basis van je lidnummer. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Zet ‘m op!

Aanbevolen
TV-tip: volg Ajax tegen Sporting in Champions én Youth League!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >