Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax tegen Sporting in Champions én Youth League!

De start van een nieuw Champions- en Youth League-avontuur staat voor de deur! Ajax neemt het woensdagavond op tegen de hoofdmacht van Sporting Clube de Portugal, terwijl Ajax onder 18 eerder die dag aftrapt tegen de jeugdploeg van de Portugezen.

15 september 2021 - 08:50
Tvtipsportinguit800
Sporting heeft een serieus tof stadion, hoor! © Pro Shots

Het uitvak van Estádio José Alvalade is met 1200 Ajacieden uitverkocht. Zij kunnen na ruim anderhalf jaar weer genieten van een hopelijk geweldig Europees avondje. We denken uiteraard ook aan de Ajaxsupporters die thuisblijven, dus hieronder wat tips om Ajax goed te kunnen volgen. 

We beginnen met Ajax onder 18, dat om 12.00 uur aftrapt tegen de leeftijdsgenoten van Sporting. De twee jeugdploegen nemen het tegen elkaar op in de Uefa Youth League, zeg maar de ‘baby-Champions League’. Niks van dit fijne voorafje missen? Stem je televisie dan vlak voor de aftrap af op Ziggo Sport.

Als de talenten hun eerste groepswedstrijd hebben gespeeld, richten we ons vizier toch echt op de ‘grote’ Champions League. Daarin probeert Ajax om 21.00 uur een goede start te maken in groep C. Dit belangrijke openingsduel is op verschillende manieren te volgen.

Aanbevolen
Groeten uit Lissabon en handige culinaire tips!

Allereerst hou je Ajax in de smiezen via RTL7. Als je zin hebt in analyses en bespiegelingen vooraf, is het zaak dat je een uurtje voor de aftrap al inschakelt. De zender doet ook aan nabeschouwen, al zal de uitslag redelijk bepalend zijn of je zin hebt om die nog mee te pakken. 

Uiteraard zendt hoofdsponsor Ziggo de wedstrijd ook uit. Bij het betaalkanaal Ziggo Sport Voetbal begint de uitzending pas om 20.55 uur, dus vijf minuutjes voor de aftrap. De wedstrijd is ook los te bestellen. Tegen een inleg van 3,99 euro volg je Ajax via een livestream.

Geen beeldscherm tot je beschikking? Geen zorgen! De mannetjes van NPO Radio 1 zitten vanaf 20.30 uur klaar om jou op te hoogte te houden van alle ontwikkelingen in Lissabon. Je kunt er ook voor kiezen om naar Ajax Radio te luisteren. Dit doe je via JUKE.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! Wij van @ajaxlife zijn ook aanwezig in Lissabon en houden je op de hoogte via deze site, TwitterInstagram en Facebook.

Aanbevolen
Ajax trekt in Lissabon wit-rood-wit over de schouders!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >