Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

‘Kleurrijk’ Ajax en gretige supporters in fotoverslag van PEC-uit

Met de start van de Champions League in aantocht, kunnen we ons voorstellen dat de uitwedstrijd bij PEC Zwolle als een soort tussendoortje voelde. Toch moest er nog wel gewonnen worden. Gelukkig deed Ajax dat en we hebben er mooi fotoverslag van in elkaar geknutseld!

Door Jordy Haak
12 september 2021 - 11:36
Uitvak Zwolle 1200
Lekker sfeertje, hoor! © De Brouwer

Bij veel supporters zullen de gedachten vandaag al vaak afdwalen naar het aanstaande treffen met Sporting Clube de Portugal. Logisch, maar wel fijn dat dit kan met een overwinning in de eredivisie op zak. Dankzij twee treffers van Sébastien Haller werd PEC Zwolle met 0-2 verslagen.

En dus kon er gejuicht worden in het uitvak, dat weer goed gevuld was met gretige Ajacieden. Trommels en vlaggen mee, drankjes in de hand en gaan. Blijft lekker! En het leverde bovendien weer mooie plaatjes op.

Aanbevolen
Berghuis schroomt concurrentie niet: ‘Natuurlijke klik met Antony en Neres’

Negentig minuten lang zagen we 'die ouwe' op een vlag boven de supporters zweven en 'three little birds' klonk nog net iets specialer dan anders. Hoezo? Nou, omdat de spelers voor het eerst in het Marley-shirt op het veld verschenen. Helaas zonder de vogeltjes, maar het zag er desondanks tof uit! Lekker kleurrijk ook.

En het spel van Ajax? Dat was niet groots, maar de drie punten gingen mee terug naar Amsterdam. Haller pikte twee goaltjes mee, Steven Berghuis evenzoveel assists en Mohamed Daramy maakte in de slotfase zijn officiële debuut. Zo viel er toch zeker het nodige te genieten.

Onze fotograaf De Bouwer was er weer bij om alles op beeld vast te leggen. En dus kun je hieronder fijn plaatjes kijken!

Genoeg foto's gezien? Dan kun je hier een stem op jouw Ajacied van de Wedstrijd uitbrengen. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >