Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 1: Kudus, Gorter én Rensch prominent aanwezig in openingsnummer!

Ajax trapt zijn eredivisieseizoen zaterdagavond thuis af tegen NEC. Een dag eerder ploft ons eerste Ajax Life magazine van dit seizoen op de mat bij zo’n 87.000 leden van SV Ajax. Een voorproefje!

12 augustus 2021 - 09:10
Al1kudus800
Kudus siert de cover van ons eerste magazine! © Ajax Life

In ons eerste magazine hebben we veel ruimte gereserveerd voor Devyne Rensch (Vragenvuur), Mohammed Kudus (interview) en ‘nieuwkomer’ Jay Gorter. De eerste kende afgelopen seizoen een sensationele doorbraak, de tweede zag zijn debuutseizoen juist worden overschaduwd door een zware knieblessure, terwijl de derde hoopvoller dan ooit terugkeerde op vertrouwd terrein. 

Ajax - NEC wordt de derde thuiswedstrijd met publiek in dit seizoen. Dat is natuurlijk fantastisch, maar volle stadions zijn nog uit den boze. De vaccinatiegraad stijgt, de spanning ook. Wat staat ons in dit coronatijdperk te wachten? Eindelijk weer eens een Europese awayday? We maken een rondje langs de velden.

Aanbevolen
Lees magazine Ajax Life 1 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Stadionmuziek is altijd een arbitrair onderwerp. Welke nummers worden gewaardeerd en welke niet? Wat zijn suggesties voor de huis dj van de Johan Cruijff Arena? Wie anders dan Ajacied en popjournalist Menno Pot maakte met input van Ajacieden een Top en Flop. Discussie gegarandeerd!

Welkom terug, ouwe! Het oude logo (volgens anderen het vorige) siert dit seizoen het thuistenue. Daar gingen vele jaren met bloed, zweet en tranen aan vooraf, zoals blijkt uit ons uitgebreide achtergrondverhaal. 

Aanbevolen
Ajax Life 1: win hommage aan Huntelaar of boek over FC Barcelona!

Terug van weggeweest: de hooggewaardeerde rubriek Talenten van Toen. Wat is er geworden van voormalig talent uit de Amsterdamse kweekvijver? We gaan terug naar het seizoen 1987/1988 met Ajax B3.

Nieuw dit seizoen: een vaste basisplaats in het blad voor Ajax Vrouwen. We zien de wedstrijden of lezen de uitslagen, maar kennen doen we de speelsters eigenlijk niet. Daarom portretteren we ze aan de hand van prikkelende vragen. Dat levert met Kay-lee de Sanders al meteen mooie anekdotes op.

Onze rubriek Meersche Held maakt na twee seizoenen plaats voor een andere historische rubriek: Arena-pioniers. Ajacieden die in 1996 tot de Ajaxselectie behoorden. We trappen af met – wie anders dan – Kiki Musampa, Ajax’ eerste doelpuntenmaker in de (toen nog) Amsterdam Arena.

Wil jij dit magazine ook ontvangen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax! Ons magazine Ajax Life is niet te koop in de winkel en wordt alleen verstuurd naar leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >