Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lees magazine Ajax Life 1 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Een nieuw seizoen betekent nieuwe kansen op het winnen van een Ajaxshirt, alleen dit keer wel met een andere puzzel. Lees de eerste editie van ons magazine Ajax Life maar goed, want wie weet win jij straks het nieuwe thuis- of uittricot!

12 augustus 2021 - 09:10
Puzzelal1 800
Win jij liever het uit- of thuisshirt? © Ajax Life

Oh, en je mag ook kiezen welk rugnummer (plus eventueel naam) je er graag op bedrukt zou hebben. Maar goed, dat komt later wel. Eerst maar eens winnen, nietwaar? Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare maak je in elk geval kans op deze prijs.    

We hebben de puzzel dit seizoen iets omgegooid. Het is namelijk zaak dat je de Filippine op pagina 81 oplost. Sommige antwoorden zijn te vinden in de eerste editie van ons magazine. We zijn op zoek naar het woord of de zin in de grijze balk én die in de oplossingenbalk.

Aanbevolen
Ajax Life 1: win hommage aan Huntelaar of boek over FC Barcelona!

Heb je de oplossingen van de puzzel gevonden? Vul de juiste antwoorden dan uiterlijk donderdag 26 augustus in via onderstaand formulier. We verloten het shirt onder de juiste inzendingen en met de winnaar wordt contact opgenomen. 

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >